AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
29 augustus 2012
Bron: SamMobile

Zien we vandaag de Samsung Ativ Tab?

Samsung Mobile gaat vandaag naar alle waarschijnlijkheid de eerste Windows 8 tablets tonen. Ze zullen dit doen tijdens een persconferentie of ‘unpack event’ in aanloop naar de IFA 2012. We weten nu al wat de waarschijnlijke naam van het apparaat zal worden. Samsung heeft namelijk de merknaam Samsung Ativ Tab geregistreerd, samen met de naam Samsung Ativ S. De  eerste is overduidelijk een tablet. Die laatste klinkt als een smartphone, maar zal misschien toch een tablet zijn.

De onduidelijkheid ontstaat doordat de ‘S’ lijn van Samsung een smartphone assortiment omvat. Maar als Ativ een serie Windows 8 producten moet benoemen, dan kan een smartphone haast niet tot de mogelijkheden behoren. Of Samsung moet gekozen hebben voor een Ativ S met Windows Phone en een Ativ Tab met Windows 8.


Hoe dan ook, later vandaag weten we vast meer.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.