Daar gaan we weer: Samsung belooft update voor Galaxy Note 10.1

4

Samsung heeft meer types tablets in het assortiment dan de bakker broden. Om al die tablets tijdig van updates te voorzien, dat is een hele klus. Het gevolg is dat updates lang op zich laten wachten en soms helemaal niet komen. Als bedrijf zou je daarvan kunnen leren door eventuele updates niet meer aan te kondigen. Verras je klanten en maak ze blij. Samsung doet dat niet en blijft beloven, want praatjes vullen gaatjes. De jongste belofte: de Galaxy Note 10.1 krijgt nog dit jaar een update naar Android Jelly Bean.

De belofte wordt gedaan op de dag dat Samsung de Galaxy Note 10.1 groots in de VS introduceert. In Europa ligt hij al enkele dagen in de winkels. Gelukkig is Ice Cream Sandwich een prima Android versie en is een update naar Jelly Bean niet noodzakelijk om prettig met de Note 10.1 te werken. Dus ondanks ons wantrouwen richting de producent doet dat niets af aan de kwaliteit van de tablet.

UPDATE: de Android 4.1 software update voor de Samsung Note 10.1 is vanaf half maart 2013 te downloaden voor Nederlandse en Belgische gebruikers.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

4 reacties

 1. ramiberraies op

  Ik ben het er niet mee eens dat Samsung loze beloftes maakt, dit was in het verleden wel het geval, maar nu draai ik al JellyBean op mijn S3 het is de 3de gelekte versie van Samsung voor de S3 dit betekent gewoon dat ze er vollop mee bezig zijn en mijn ervaring hiermee is dat hij al relatief stabiel is en zo dus een officiele release niet lang meer op zich laat wachten. Dit zal ook het geval zijn voor de Note 10.1

  • Ik ben blij dat jij tevreden bent. Ik hoop van ganser harte dat dit zo blijft.
   Het verleden heeft meermaals bewezen dat Samsung onbetrouwbaar is. Zoals ik in een ander commentaar al heb gezegd, eerst zien (een paar jaar achtereen) en dan geloven.
   Één zwaluw maakt nog geen zomer.

Reageer