Alle tablets vergelijken bij TabletGuide.nl

6

De functionaliteit stond al een tijdje live, maar nu willen we deze nieuwste aanwinst vermelden: tablets vergelijken in de tablet vergelijker. Met deze vergelijker kun je de specificaties van 2 of 3 tablets met elkaar vergelijken in één handig overzicht! Je kunt elke tablet die op de site vermeld staat vergelijken. In de vergelijking kun je meteen doorklikken naar de gekozen tablet.

Het vergelijken start in de tablet kiezer, die je ook kunt vinden in de navigatiebalk onder de naam ‘Tablets’. Daar vind je een overzicht van alle tablets die op deze site staan. Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om op een bepaalde tablet te klikken na keuze. Als je dit doet vind je meer informatie, specificaties, optionele accessoires en prijzen van deze tablet. Indien beschikbaar is een overzicht te zien alle abonnementen waarbij je deze tablet gratis of met flinke korting te krijgen is.

In plaats van het klikken op de tablet, kun je 2 of 3 tablets selecteren. Dit vinkje vind je linksboven in het vakje van de tablet. Heb je 2 of 3 tablets geselecteerd, dan kun je rechtsboven op de pagina klikken op ‘Tablets vergelijken’. Deze knop geeft je een overzicht van alle specificaties van de gekozen tablets.

Vergelijk tablets op deze pagina.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

6 reacties

 1. Na de update op 1 oktober heb ik geen wifi verbinding meer op mijn ipad.
  Soms lukt het na resetten, maar nadat ik de ipad heb uitgezet heb ik weer hetzelfde probleem.

 2. Nadat ik ios 8.0.2 heb geinstalleerd werkt mijnipad 3 voor geen meter. Hij laad slecht reageert traag kortom zwaar …….

  • hoi Petra
   ik heb al op verschillende sites gekeken voor mijn eigen probleem en diverse keren zag ik staan dat mensen een ipad of een gloednieuwe tablet hadden en dat ze ios installeerden en dat toen hun ipad kapot ging of dat hij heel traag en sloom was het is dus waarschijnlijk de app

 3. ik heb een android difrence tablet en ik ben mijn patroonvergeten en mijn wachtwoorden van gmailaccount
  ik heb al een soft reset geprobeerd en een hard reset maar bij het hard reset moet je de uitknop indrukken en de volumeknop onder en/of boven. meerdere mogelijkheden geprobeerd. het enigste wat de tablet zegt is wilt u afsluiten?
  bvd.
  groeten

Reageer