Krijgen ASUS Transformer TF101 en Slider S101 toch Android 4.1 update?

3

De ASUS Eee Pad Transformer (TF101), de eerste versie van de Transformer tablets, en de ASUS Eee Pad Slider (SL101), de hybride ASUS-tablet, kunnen toch een software update krijgen naar Android 4.1. Afgelopen weekend werd door ASUS Nederland een update aangekondigd voor de ASUS Transformer Prime (TF201), de ASUS Transformer Pad 300 (TF300) en de ASUS Transformer Pad Infinity (TF700). De eerstgenoemde tablet-pc’s van van het Taiwanese bedrijf vielen buiten de mand. ASUS Duitsland maakte een einde aan de ongerustheid onder bezitters van deze tablets en maakte bekend dat beide tablets toch een software update naar Android Jelly Bean kunnen verwachten. Via Facebook werden haar volgers al snel ingelicht over het misverstand.

Het is niet zeker of de twee eerstgenoemde tablets daadwerkelijk een update krijgen. ASUS Duitsland houdt de optie nog open. Het is niet bekend wanneer de software updates naar Android 4.1 worden uitgerold in Nederland. Heb je een update ontvangen? Laat het ons dan weten via de comments of het tipformulier.

Gisteren vertelde Toshiba al tegen ons dat haar AT200– en AT300-tablets ook een software update naar Android 4.1 kunnen verwachten. Samen met de Google Nexus 7 komt het aantal Android tablets dat op termijn Android 4.1 zal hebben op zeven als de TF101 en de S101 daadwerkelijk een OTA update krijgen.

Bekijk hier welke tablets Android 4.1 krijgen. Of bekijk de Android 4.1 samenvatting met alle nieuwe handige features op een rij.

Via: Netbooknews.de

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

3 reacties

  1. Ik heb een TF 101 sinds oktober 2011.
    Ik heb dit jaar al 2x een upgrade gehad naar 4.1 en deze week naar 4.0.3.

    Het volledig automatisch en is een welkome verbetering, maakt het tablet vooral veel stabiler

Reageer