Alles over de ASUS Transformer Pad Infinity 700: De drie beste geschreven en video reviews

7

De ASUS Transformer Pad Infinity 700 / TF700 is hot. Voor de derde week op een rij is dit de meest gezochte tablet-pc op TabletGuide.nl. Nadat vorige week de eerste Nederlandse review is verschenen worden in heel de wereld de indrukken gepubliceerd op het wereldwijde web. TabletGuide.nl lees en bekeek meer dan 25 ASUS Transformer Pad Infinity reviews en selecteerde de top 3 geschreven reviews en de top 3 video-reviews. Alles wat je wilt weten over deze nieuwe ASUS-tablet in één overzicht.

Review video 1

Tablet-news.com maakte een uitgebreide en vooral gedetailleerde video review van de Transformer Pad Infinity TF700. Nadat het uiterlijk van de Transformer tablet en het keyboard dock wordt doorlopen zien we veel van de prestaties van de tablet. Ook komen verschillende benchmarks aan bod in deze video. Ondanks zijn lengte van 17 minuten zeker de moeite waard!

Review video 2

Mike van Tlbhd.com maakte een nog langere video van de Transformer Pad Infinity tablet. Gelukkig kun je in de video direct ‘doorklikken’ naar bepaalde onderdelen van deze tablet review, zoals het beeldscherm, docking, gebruikersinterface of de accuduur.

Review video 3

In deze review zien we Mike weer terug. Dit keer vergelijkt hij de ASUS Transformer Pad Infinity met de iPad 3. Onder andere de prestaties, de software en een vergelijking van de twee HD-schermen komen aan bod.

Geschreven review 1

Zoals altijd heeft Engadget een zeer uitgebreide review geschreven over de nieuwe quad-core ASUS-tablet met HD-beeldscherm. Engadget blijft nuchter en geeft tips in welk geval je het beste wel en wanneer je het beste niet deze, toch wel dure, tablet-pc kunt kopen.

Engadget ASUS Transformer Pad Infinity review

Geschreven review 2

Ubergizmo is lyrisch over deze ASUS tablet. Op alle punten scoort de tablet goed tot uitstekend. Op één punt is de tablet zelfs ongeëvenaard. Ook in deze review weer veel benchmark tests, een uitgebreide beschrijving van de prestaties en de software en natuurlijk voorbeelden van de camera- en video-prestaties.

Ubergizmo ASUS Transformer Pad Infinity review

Geschreven review 3

Als laatste een eigenaardige maar in zijn soort unieke review van AndroidPolice. De reviewer is nogal kritisch maar heeft veel gedetailleerde kennis over het onderwerp en over eerdere ASUS-producten. Neem de kritiek met een korreltje zout; het is soms wat overdreven. Deze review van de Infinity Pad leest lekker weg en is verhelderend.

AndroidPolice ASUS Transformer Pad Infinity review

Interessante links

Start verkoop ASUS Transformer Pad Infinity 700
Onze indrukken op het MWC van de ASUS Infinity tablet (MWC)
Vergelijking beeldschermen ASUS Transformer Prime & ASUS Transformer Infinity (MWC)
Alle ASUS Transformer tablets met elkaar vergelijken (specs vergelijken)
ASUS Transformer Pad Infinity Pad TF700 (specificaties)
ASUS Transformer Pad Infinity Pad TF700 (prijzen – wanneer de verkoop start)

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

7 reacties

Reageer