Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief
12 juni 2012

Nieuwe officiële iPad accessoire: Apple iPad Smart Case

Apple iPad Smart Case

Naast het nieuwe iOS 6 heeft Apple gisteren op de eigen keynote tegenover software ontwikkelaars en de aanwezig pers een nieuwe iPad case bekend gemaakt. De Apple iPad Smart Case is een nieuwe iPad-case die geschikt is voor de iPad 2 en de iPad 3. In tegenstelling tot de iPad Smart Cover dat, zoals de naam al aangeeft, alleen een ‘bedekking’ is voor het scherm van de iPad biedt de Smart Case ook een bescherming voor de achterkant van de tablet.

In de Smart Case voor de iPad 2 en de iPad 3 zitten stijlvol vormgegeven gaten waardoor alle knoppen op de iPad te bedienen zijn terwijl de smartcase gebruikt wordt.


Net als bij de Smart Cover zal de iPad ook bij de Smart Cover automatisch aan- en uitschakelen bij het openen en sluiten van deze nieuwe iPad hoes.

Deze nieuwe iPad accessoire is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De rode variant is een speciaal gemaakt ter promotie van AIDS-onderzoek in de wereld. Van elke verkochte rode iPad Smart Case zal Apple een deel van de opbrengst storten aan een goed doel ter bevordering van AIDS-onderzoek.

De Apple Smart Case is, net als alle andere officiële Apple iPad accessoires, te koop in de Apple Store. Alleen in deze winkel krijg je bij je bestelling gratis encryptie. De iPad Smart Case kost €49,00.

Foto’s Apple iPad Smart Case

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

Een reactie

  1. Heb ‘m geprobeerd: hij past niet goed om de iPad 2. De headphone ingang sluit niet goed aan, waardoor ik mijn koptelefoon er niet goed kan insteken. Tegenvaller.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.