Nieuwe mobiel Internet provider gaat onbeperkt mobiel internet bieden

5

Gratis onbeperkt mobiel internet en sms, betalen per minuut voor het bellen. Toen we dit nieuwsbericht zagen dachten we meteen: ideaal voor tablets! Telegraaf Media Group (TMG) heeft een nieuw project gelanceerd vanuit de Hyves Mobile divisie dat onbeperkt mobiel internet moet bieden voor een bedrag van 50 cent per dag: Blieb. Met behulp van een prepaid simkaart kun je per dag aangeven of je gebruik wilt maken van het mobiel internet en welke variant je prefereert. Je kunt kiezen uit twee varianten. Voor deze dienst maakt Blieb gebruik van het netwerk van T-Mobile.

50 cent

Blieb biedt de mogelijkheid om onbeperkt te internetten voor 50 cent per dag. Je krijgt daarbij daadwerkelijk een onbeperkte internetbundel maar de upload- en download-snelheid is beperkt. Voor dit bedrag kun je met een maximale snelheid van 385 Kbps downloaden en 64 Kbps uploaden. Dit zijn lage snelheden in vergelijking met andere data-abonnementen, waarbij de downloadsnelheid vaak 3,6 Mbps bedraagt.

Wat kun je met 64 Kbps up en 385 Kbps down doen? Deze snelheden zijn prima om je e-mail en sociale media mee te synchroniseren of om simpele websites te bezoeken met veel tekst en weinig plaatjes en Flash en geen video’s. Ook kun je uitstekend Whatsappen op je tablet. Het downloaden van grote bestanden gaat met deze maximalesnelheid erg langzaam.

1 euro

Wil je sneller downloaden of uploaden? Dan kun je gebruik maken van het aanbod wat 1 euro per dag moet gaan kosten. In dat geval kun je downloaden met 3,6 Mbps en uploaden met maximaal 1 Mbps. Je hebt dan wel een databundel van 2 GB per maand en elke dag dat je gebruik maakt van de dienst kost je 1 euro.

Bellen

Sms-en is bij beide diensten gratis. Bellen kost 25 cent per minuut.

Blieb kopen

Blieb heeft nu nog geen website. Later kun je Bliep prepaid simkaarten kopen online (1 euro en je krijgt 1 euro tegoed) of in verschillende winkels (10 euro met 10 euro tegoed).

Indien we alle informatie hebben zal Blieb worden opgenomen in tablet prepaid sim database in de tablet abonnementen sectie.

Dit aanbod is ideaal voor bezitters van een 3G-tablet. Sommige dagen dat je onderweg bent kun je gebruik maken van mobiel internet. Ook als je op vakantie bent in Nederland is deze dienst erg handig. Ook voor buitenlanders die op bezoek zijn in Nederland kan de dienst een goedkoop alternatief zijn van het huidige aanbod of het gebruik van de eigen simkaart.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

5 reacties

 1. Hoe kun je met Blieb met 2 laptops tegelijk internetten? we zijn vaak een maand op een recreatiepark waar nu nog geen wifi internet is, en waarschijnlijk geen telefoonaansluiting voor een abonnement voor internet……
  en welke Blieb is het meest geschikt voor spellen zoals pokerstars.eu (urenlang per dag…………..)?0,50 of 1,00 euro?
  we hoeven geen muziek of films te downloaden…………
  En: dan hebben we nog een dongel nodig…………………..
  ik weet dat er een of meerdere dongels bestaan, waarmee je via wifi- kunt internetten, dus dan zou je aan 1 kaartje Blieb genoeg hebben………
  Graag meer uitlg en advies,
  bedankt

 2. H,P seilheimer op

  Goede middag.We hebben een vraag,we heben 28-3014 onze telefoon opwardeert.Voor 20,24 euro,maar we kunnen niet bellen we krijgen alleen een bericht dat we geen bel tegoed hebben.met vr groed.H.P Seilheimer.wij zijn sins 01-10-13.klant bij u.dank u

Reageer