Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
30 april 2012

De Rocketfish Sound Prism verstopt zich in je Smart Cover

Als je in het bezit bent van een iPad 2 of derde generatie iPad, dan is de kans groot dat je ook gebruik maakt van de Apple Smart Cover. Deze Smart Cover beschermd de iPad tegen beschadigingen en opgerold is het een prima standaard om de tablet rechtop te zetten. Toch kan hij nóg efficiënter, zo laat producent RocketFish zien. Zij ontwikkelden een Bluetooth speaker die precies in de loze ruimte van de opgerolde Smart Cover past.

De Rocketfish Sound Prism is ontwikkeld door de CRE8 Design Studio. Hij is oorspronkelijk bedoeld voor de iPad 2 en iPad 3, maar doordat er gebruik gemaakt wordt van de universele Bluetooth technologie, kan hij ook gebruikt worden met andere tablets en/of smartphones. De luidspreker maakt gebruik van de magneten van de Smart Cover om zichzelf goed vast te zetten. De geluidsuitgangen schuiven naar buiten en bevinden zich buiten de cover, waardoor ze niet afgedekt worden.


Voor zover wij kunnen nagaan is de Rocketfish Sound Prism momenteel nog niet verkrijgbaar in Nederland. De Amerikaanse adviesprijs is $ 80,-.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.