Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
31 maart 2012
Bron: Tip

Ondersteunt ASUS Transformer TF101 ook 3D video?

Afgelopen week werden we getipt dat er sinds de laatste update van de ASUS Eee Pad Transformer (TF101) een scherm aan het instellingen-menu is toegevoegd. De Transformer heeft een HDMI uitgang en tot nu toe waren er voor die functie geen extra instellingen. Sinds de laatste update is er HDMI menu toegevoegd, waardoor een aantal zaken kunnen worden aangepast. Eén van die instellingen is het inschakelen van 3D ondersteuning. Daarmee kan de Transformer 3D video uitzenden naar een 3D TV.

Dit is vreemd, omdat ASUS met geen woord rept over deze mogelijkheid. De Tegra 2 processor ondersteunt deze functie officieel ook helemaal niet. ASUS voegde 3D mogelijkheden pas toe aan de Transformer Prime, die was uitgerust met een Tegra 3 processor.


Is ASUS vergeten het menu te verwijderen of heeft het bedrijf de 3D functie experimenteel ingeschakeld en is het mogelijk dat de Tegra 2 tóch 3D beeld uit kan zenden?

Wij beschikken helaas niet over een 3D televisie, dus testen is voor ons onmogelijk. Mocht er een Transformer bezitter zijn met een 3D TV in huis, dan horen we graag zijn of haar bevindingen.

We hebben ASUS om een reactie gevraagd, maar helaas heeft het bedrijf nog niet gereageerd.

Bedankt voor de tip, Rolf!

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

3 reacties

  1. Of toch een 1 april grap. Jongens, het is nog niet zo ver. Morgen pas.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.