Dell: Inspiron Duo komt pas januari

0

Dell Nederland heeft vandaag bekend gemaakt dat de Dell Inspiron Duo pas in januari 2011 te koop is in Nederland. Dit is een domper voor deze hybride netbook annex tablet. Eerder gaf Dell aan dat de Inspiron Duo al in de eerste week van december te koop is. Dit is nu alleen het geval in de VS en in het VK en niet in Nederland.

De Dell Inspiron Duo kan best wel eens een populaire tabletpc worden. Door de bovenkant van de tablet om te klappen komt een fysiek toetsenbord tevoorschijn zodat de tablet wordt omgevormd tot een netbook. Op deze 10 inch tablet draait windows 7.

Deze prijs van deze tabletpc is in de VS 549 dollar en in het VK 449 pond. Wat de prijs van de Inspiron Duo in Nederland gaat worden heeft Dell Nederland nog niet bekend gemaakt.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer