UPC verkoopt tablet abonnementen voor consumenten

1

UPC verkoopt vanaf vandaag interessante abonnementen voor je tablet aan consumenten. Bestaande UPC-klanten kunnen een 1-jarig abonnement afsluiten voor mobiel internet op je tablet of op je laptop. Het bedrijf werkt voor de levering van deze dienst samen met Vodafone. Er zijn drie tablet abonnementsvormen beschikbaar, waarvan twee een databundel hebben. Alles-in-1-klanten van UPC krijgen daarnaast gratis extra grote databundels. Zeker voor deze klanten zijn de tablet abonnementen van UPC interessant. Met deze stap wil het bedrijf voet aan de grond krijgen in de groeiende mobiel internet markt. In een later stadium zal een consortium van UPC en Ziggo gaan bieden op nieuwe mobiel internet frequenties zodat men niet meer afhankelijk is van derde partijen voor de levering van mobiel internet aan haar klanten.

Het internet, telefonie en tv-bedrijf bood eerder al mobiel internet abonnementen voor je tablet en je laptop aan voor zakelijke gebruikers. Nu kunnen bestaande UPC-klanten ook gebruik maken van het mobiel internet aanbod.

Eerder bood Ziggo ook al mobiel internet abonnementen aan.

UPC tablet abonnementen

UPC gaat voor bestaande klanten 3 abonnementsvormen bieden. De eerste variant heeft een starttarief van 10 euro maar je betaald geen maandelijkse kosten. Per verbruikte megabyte betaal je 5 cent. Bij de overige twee abonnementen betaal je 15 en 25 euro voor maandelijkse databundels van respectievelijk 500 en 2000 MB. UPC Alles-in-1 klanten krijgen daarbovenop nog eens gratis MB’s per maand.

De abonnementen hebben een looptijd van minimaal 1 jaar. De abonnementen hebben een download snelheid van 14,4 megabit per seconde. Om van het aanbod gebruik te kunnen maken moet je UPC kabel tv en radio afnemen. Via een sms ontvang je informatie over de grootte van je bundel. De iPad kan deze sms niet ontvangen. Wil je gebruik maken met een iPad van deze dienst, dan kun je online je dataverbruik controleren.

Meer informatie over deze UPC tablet abonnementen vind je hier. Je kunt op deze pagina alle tablet abonnementen vergelijken. Ook de UPC abonnementen zullen hierin worden opgenomen.

Frequentie veiling

Ziggo en UPC gaan samenwerking om bij de veiling van nieuwe mobiel internet frequenties een cluster te bemachtigen. Hiermee kan het consortium een eigen onafhankelijk mobiel internet netwerk gaan opbouwen waarmee in een later stadium nog snellere en wellicht goedkopere mobiel internet abonnementen aangeboden kunnen worden.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

  1. Ik ben in het bezit van een Samsung tablet versie 3.2 en heb een radio en tv abonnement.
    Kan ik via Upc techniek live tv op mijn tablet ontvangen,zo ja hoe doe ik dat dan?
    Alvast bedankt voor uw advies.

    Mvg
    Paul de Bock

Reageer