AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
19 november 2010

Dell Inspiron Duo: verkoop start december & specificaties zijn bekend

Dell heeft officieel bekend gemaakt dat de verkoop van de Dell Inspiron Duo in de eerste week van december gaat starten. De prijs zal in Duitsland liggen op 549 euro. De tablet is in Europa duurder dan in de VS, waar de prijs op 549 dollar ligt. Ook zijn de specificaties van de hybride tablet bekend gemaakt. En deze liegen er niet om!

Het 10.1 inch aanraakscherm met een hoge resolutie van 768 bij 1366 pixels kun je omklappen zodat er een toetsenbord tevoorschijn komt. Dit kon je eerder al zien in een demonstratievideo van Dell. Het apparaat draait op het Windows 7 besturingssysteem


De technische specificaties van de Inspiron Duo zijn indrukwekkend. De Atom N550-dualcore processor van 1,5 GHz met 2GB ddr3 RAM geheugen zijn op laptop-niveau. Voor 549 euro krijg je 250 gigabyte geheugen capaciteit. Voor een, tot nu toe nog onbekende, meerprijs kun je ook een 320 gigabyte variant kopen. Deze tablet heeft een 1,3 megapixel camera en beschikt over 2 USB-poorten.

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een docking station aan te schaffen, welke zo’n 100 euro moet gaan kosten.

De exacte beschikbaarheid en prijzen in Nederland zijn nog niet bekend gemaakt. De verwachting is dat dit niet lang op zich zal laten wachten gezien de komende feestdagen.

Schrijf je in voor onze Windows nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Windows 8 en Windows RT tablets en apps.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.