Telfort gaat Galaxy Tab niet verkopen

1

Telfort gaat de Samsung Galaxy Tab in Nederland voorlopig nog niet verkopen. Dat heeft een woordvoerder van de provider bekendgemaakt aan NU.nl. Het merk vindt de verkoopprijzen van de Galaxy Tab momenteel te hoog. De prijzen variëren van 749 euro tot 899 euro, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

De hoge prijs is inderdaad een van de redenen om de Galaxy Tab nog niet op te nemen in ons assortiment. We kijken met interesse hoe dit toestel in de markt wordt ontvangen.

Telfort is overigens de enige provider die een uitspraak wilde doen over de verkoop van de Galaxy Tab. De overige providers konden geen nieuws over dit onderwerp melden.

Samsung verklaart het prijsverschil met de populaire iPad door de meer complete uitrusting van de gadget. Zo heeft het apparaat meer connectiemogelijkheden dan de concurrent van Apple. Daarnaast beschikt de Galaxy over een camera aan de voor- en achterzijde en kan er ook mee getelefoneerd worden. De Galaxy Tab wordt in november op de Nederlandse markt verwacht.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

Reageer