Laatste week kans op een cadeaubon van €50,-. Trekking week 2 & 3.

0

UPDATE: LAATSTE KANS!!!

Na succesvolle acties op Facebook met het weggeven van tablets, hebben we nu een actie voor tablet-bezitters. Vanaf nu hebben we 4 weken lang een actie waarbij je elke week een CoolBlue cadeaubon kunt winnen ter waarde van 50 euro. Deze bon kun je inleveren bij alle Coolblue winkels, voor bijvoorbeeld een tablet accessoire. Het enige wat je hoeft te doen is het schrijven van een review van je tablet met je eigen ervaring.

De eerste drie weken van deze actie zijn voorbij en de winnaar van week 2 en week 3 zijn bekend gemaakt op Facebook. Schrijf deze week nog je persoonlijke tablet review en win een Coolblue cadeaubon ter waarde van 50 euro!

Om mee te doen met deze actie moet je het volgende doen:

  1. Ga naar de tablet vergelijker en zoek je tablet*.
  2. Ga op de tablet-pagina naar de pagina Beoordelingen
  3. Vul hier de beoordeling van je tablet in door middel van het toewijzen van punten, en het schrijven van een toelichting (minimaal 50 woorden). Hiervoor moet je ingelogd zijn.
  4. Na het plaatsen van je tablet review wordt deze door de redactie gecontroleerd waarna je tablet review zo snel mogelijk online verschijnt.

Elke maandag wordt de winnaar van de afgelopen week bekend gemaakt via Facebook en Twitter. Bij het invoeren van een review ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

De CoolBlue cadeaubon is in te leveren bij de fysieke Coolblue winkels of bij de online Coolblue winkels, zoals:
PDAshop.nl
Tabletcenter.nl
Telefoonshop.nl
En zo’n 60 andere online winkels

*Heb je een tablet die niet in de tablet vergelijker staat? Dan bieden we je een andere mogelijkheid om de review in te dienen. Heeft Tabletguide een artikel geschreven over deze tablet? Dan kun je de review schrijven in de reactie onder het artikel. Stuur daarna een bericht naar ons, zodat we je inzending meenemen met de trekking van de prijzen. Je kunt een artikel zoeken via de zoekbalk rechts bovenin deze pagina.

**Een week loopt van maandag tot en met zondag. De start van de actie (de eerste week) is op maandag 13 februari 2012. Gedurende 4 weken wordt elke week een prijs uitgereikt, een CoolBlue cadeaubon ter waarde van 50 euro. Je deelname geldt vanaf de week dat je de review indient. Ook de weken daarna ding je mee voor de prijs. Voer je bijvoorbeeld een review in in week 1, dan maak je 4 keer kans op een cadeaubon. Lees hier alle actievoorwaarden.

Share.

Over de auteur

Reacties zijn gesloten.