Google introduceert de Chrome browser voor Android 4.0

0

Google heeft de populaire Chrome browser herontwikkeld voor mobiele Android apparaten. Je moet daarvoor wel beschikken over een Android 4.0 toestel, want eerdere versies van OS worden niet ondersteund. De browser bevindt zich momenteel nog in bèta fase. Net als de desktop versie van Chrome heeft Google zich bij de ontwikkeling gericht op snelheid en eenvoud. Door in te loggen met je Google account kun je bladwijzers en instellingen synchroniseren, zodat je mobiele browser hetzelfde werkt als je browser thuis.

De browser ondersteunt een oneindig aantal tabs en ook de ‘incognito’ modus is overgezet. De browser is geen aangepast versie van de desktop variant, maar een opnieuw gebouwde app die volledig geoptimaliseerd is voor kleinere schermen. Alle bekende handigheidjes zijn aanwezig, zoals het aanvullen van een URL tijdens het typen en het direct tonen van zoekresultaten tijdens het typen.

Google Chrome voor Android video

Google Chrome voor Android Downloaden

Chrome voor Android is officieel nog niet beschikbaar in Nederland. Hierdoor is hij in de Android Market nog niet te vinden. Mocht je nu toch niet kunnen wachten, dan kun je het .apk bestand natuurlijk vanaf een andere locatie downloaden.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer