Yahoo! opent zoekmachine voor apps

0

Yahoo was ooit een grote zoekmachine, maar na de komst van Google verloor Europa de zoekgigant al snel uit het oog. Toch timmeren ze nog steeds aan de weg en dit keer komt het bedrijf zelfs met iets vernieuwends. Yahoo heeft een zoekmachine ontwikkeld, speciaal voor apps. Je kunt het assortiment van de Android Market en de Apple App Store doorzoeken. De resultaten zijn vervolgens te filteren op prijs en categorie. Een app downloaden kan via de QR code of via een link die je gemaild wordt. Natuurlijk kun je ook gewoon doorklikken naar de store van je keuze.

Wanneer je nog niet weet wat je zoekt, kun je eenvoudig door de catalogus navigeren. De site geeft tips en toplijsten met de beste en meest gedownloade apps. Bij alle resultaten wordt de beoordeling weergegeven en een korte beschrijving.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer