Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
11 januari 2012
Bron: theVerge

Hands-on met Windows 8 tablet UI

De Amerikaanse collega’s van ‘the Verge’ mochten vandaag even spelen met een vroege versie van Windows 8. Ze deden dit op een tablet waarop een vroege build van Microsoft’s nieuwe besturingssysteem stond geïnstalleerd. Voor de volledigheid: het ging hierbij om de build met nummer 8175 en uiteraard vond de demo plaats tijdens de CES in Las Vegas. Windows 8 nadert de publieke bèta fase en volgens geruchten zal die eerste versie ergens in februari uit moeten komen.

De demo laat zien hoe de nieuwe ‘touch gestures’ werken, waarbij een vingerbeweging apps kan sluiten. Daarnaast zien we de nieuwe video- en muziekspeler.


Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

2 reacties

  1. Wauw! Leuk om te zien op de foto dat Windows 8 ook op een TouchPad draait ;-)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*