BlackBerry Playbook VS Apple iPad

2

BlackBerry producent Research In Motion heeft een filmpje op YouTube gepubliceerd waarin ze hun BlackBerry Playbook Tablet de strijd aan laten gaan met de Apple iPad. In het filmpje worden de browsers van beide apparaten aan een test onderworpen. Het is te begrijpen dat RIM het filmpje naar buiten brengt, want in de video is te zien hoe de Playbook de iPad inmaakt als het gaat om browse snelheid.

Tevens laat de video zien dat de PlayBook buitengewoon goed met Flash objecten overweg kan. Beter dan we tot nu toe op een mobiel apparaat gezien hebben. Natuurlijk hebben we onze twijfels over de objectiviteit van het filmpje, maar het geheel ziet er veelbelovend uit.


Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

2 reacties

  1. Geniet nog maar even van dit Playbookfilmpje, want het zal mij niets verbazen als HP/Palm een rechtzaak aanspannen tegen RIM om het OS. Dit is namelijk exact een kopie van webOS! Aangezien HP webOS niet licenseert, zal hier sprake zijn pattentschending.

    – posted via a webOS powered Palm Pre –

Reageer