Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
archos101
prime
note
sonytablets_klein
2 januari 2012

Foto nieuwe 7-inch ASUS tablet uitgelekt. Is dit de Eee Pad Memo?

Er is een nieuwe afbeelding gelekt van een nieuwe ASUS tablet. Waarschijnlijk gaat het om de eerder aangekondigde ASUS Eee Pad Memo. Dit is een 7-inch tablet, uitgerust met een1.2 Ghz dual-core Snapdragon processor. Hij beschikt over 16GB of 64GB interne opslag, 3G, WiFi en een 1280 x 800 scherm. Hij zal tijdens de CES in Las Vegas worden onthuld. Deze beurs gaat begin volgende week van start. Hoewel dit niet bevestigd is, gaan wij ervan uit dat hij uitgerust zal worden met Android Ice Cream Sandwich. De tablet op de afbeelding ziet er anders uit dan de Eee Pad Memo die getoond werd bij de aankondiging.

Volgens de aankondiging zou de tablet 3D weergave ondersteunen zonder 3D bril. Het is onduidelijk of dit nog steeds tot de mogelijkheden behoord.


We zijn benieuwd of we tijdens de CES ook eindelijk meer gaan zien van de ASUS Padfone, de langverwachte samensmelting van een tablet en een smartphone.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*