Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
23 december 2011
Bron: Vodafone

Vodafone tablet kerst deals

Vodafone heeft deze kerstperiode enkele speciale aanbiedingen op de website staan. De meeste aanbiedingen zijn niet heel interessant, maar twee willen we er uitlichten. De Samsung Galaxy Tab 10.1 is bijvoorbeeld wel aantrekkelijk als je toch van plan was om een 3G-variant met data-abonnement te kopen. Daarnaast is het prepaid aanbod erg interessant. Zeker als je tijdelijk even gebruik wilt maken van je 3G verbinding op je tablet is dit aanbod bijna niet te missen. Bekijk hier alle tablet kerst deals van Vodafone.

Galaxy Tab 10.1 16 GB 3G

De Galaxy Tab 10.1 is alleen gratis bij het duurste abonnement van Vodafone. Op zich is dat niet zo interessant. Maar bij de goedkopere tablet abonnementen krijg je leuke kortingen op de tablet. Dit is de aanbieding die deze kerstvakantie geldig is bij Vodafone:


  • SGT 10.1 voor €59,99 bij Mobiel Breedband Start (500MB): van €35,00 voor €17,50 - klik hier
  • SGT 10.1 voor €9,99 bij Mobiel Breedband Basis (2GB): van €40,00 voor €20,00 - klik hier
  • Gratis SGT 10.1 bij Mobiel Breedband Extra (7GB): van €55,00 voor €27,50 - klik hier
Of bekijk hier alle Samsung Galaxy Tab 10.1 3G prijzen. Hier vind je alle prijzen van de Galaxy Tab 10.1 3G met abonnement, ook van de andere verkoop kanalen.

Vodafone prepaid sim

De meest interessante aanbieding is de Vodafone prepaid simkaart. Deze simkaart kost slechts €7,50 en je krijgt de eerste gigabyte data gratis! Ga je een weekje op vakantie met je tablet. Of zit je soms in de trein waarbij je op je iPad even op Internet wil? Dan is deze Vodafone prepaid simkaart een oplossing. €7,50 voor 1 GB dataverkeer is tegenwoordig niet veel. Je krijgt eerst 600 MB gratis datategoed. Als je je registreert via MyVodafone dan krijg je nog eens 400 MB gratis. Koop hier de Vodafone prepaid data simkaart. Let wel op dat je een microsim (iPad) of gewone sim (andere tablets) bestelt.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google ProfileGeef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*