Tablet van het jaar verkiezing: de prijswinnaars

0

Gisteren presenteerden we de uitkomsten van de ‘tablet van het jaar’ verkiezing. Iedereen die tijdens de verkiezing zijn of haar stem uitbracht, maakte daarmee kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Paradigit. We hebben alle stemmers ingevoerd in onze ‘beroemde’ winnaarkiezer© en deze heeft 3 willekeurige winnaars gekozen. We hadden van de deelnemers alleen de e-mail adressen. Omdat we toch jullie privacy enigszins willen bewaken hebben we de trekking daarom niet gefilmd. Als bewijs leveren we wel de (enigszins verknipte) screenshots van de trekking. Als je wilt weten hoe onze winnaarkiezer© werkt, bekijk dan een eerdere trekking op video. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want Paradigit heeft ook voor de verliezende deelnemers een prijs beschikbaar gesteld.

We hebben contact opgenomen met de drie winaars, maar op het moment van schrijven heeft nog maar één deelnemer gereageerd. Daarom dat we van de overige twee winnaars niet de volledige naam weten.

inmiddels heeft ook de winnaar gereageerd

De winnaars zijn:

1e prijs: 1 tablet naar keuze t.w.v. 500,-
Ricky Moti uit Rotterdam

2e prijs: Archos G9 8GB tablet, of €300,- korting op een tablet naar keuze
Piet Schuur uit Leiden

3e prijs: Archos eReader tablet, of €100,- korting op een tablet naar keuze
Steven Hermans (neem contact met ons op)

We feliciteren de winnaars met hun prijs!

Heb je niet gewonnen, dan heb je toch een beetje prijs. Met onderstaande kortingsbon krijg je tot woensdag € 5,- korting op een aankoop in één van de Paradigit winkels. Gratis tip: combineer deze korting met de cash-back actie van ASUS en je hebt de Android tablet van het jaar voor een prikkie!

5 eu korting bij Paradigit

Bedankt voor het meedoen met de verkiezing! Volgend jaar kiezen we de beste tablets van 2012.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer