Recensiesysteem Android Market gewijzigd

0

Google heeft wijzigingen doorgevoerd in de desktop versie van de Android Market. Het is vanaf nu mogelijk om de vele recensies van populaire apps te filteren, waardoor je sneller een duidelijk beeld krijgt van de commentaren op de software. Zo kun je de recensies filteren op versie van de app, zodat je alleen de recensies kunt lezen van de huidige versie of van de versie die momenteel op jouw toestel geïnstalleerd staat. Daarnaast kunnen de recensie gefilterd worden op ‘nuttigheid’ of gewoon chronologisch. De wijzigingen zijn nog niet zichtbaar in de Android Market voor smartphones en tablets, maar alleen op de Android Market website.

Bij elke recensie is vanaf nu ook te zien op welk apparaat de recensent de app getest heeft. Hierdoor kun je eenvoudiger bepalen of het commentaar op jouw situatie van toepassing is, of niet.

Vorige week telde de Android Market haar tien miljardste download en bereikte hiermee een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het mobiele besturingssysteem. De Android Market groeit nog dagelijks en ook het aantal downloads in de Market groeit nog steeds explosief.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer