Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
5 december 2011

Wehkamp tablet aanbiedingen

Wehkamp heeft deze week veel elektronica in de aanbieding, waaronder verschillende tablets. Deze aanbiedingen willen we onze bezoekers niet onthouden. Verschillende tablets en e-readers zijn afgeprijsd. De kortingen variëren van enkele euro’s tot meer dan 100 euro. Zo zijn er flinke kortingen op de Samsung Galaxy Note, de Galaxy Tab 10.1 (ook de 3G) en de 8.9, de BlackBerry Playbook en de Sony Tablet S.

Alle aanbiedingen vind je op Wehkamp.nl.


Vergeet niet goed de prijzen te vergelijken, want ook andere winkels hebben interessante aanbiedingen voor verschillende tablets. Wil je alle tablet prijzen vergelijken? Volg dan deze stappen:

  1. Ga naar de tablet vergelijker en klik op de tablet
  2. Ga naar het tabblad ‘losse tablet’
  3. Klik in de dropdown box op het gewenste tablet type (bijvoorbeeld WiFi of 3G)
Als resultaat zie je een prijs vergelijking van alle winkel in Nederland. Naast de prijzen vind je de ook de voorraadstatus en de verwachte levertijd van de tablet. Ook de aanbiedingen van Wehkamp zijn opgenomen in de prijs vergelijker.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*