TabletGuide.nl

Weer een Transformer Prime video opgedoken

| 3 reacties

Het is in om video’s te onthullen van tablets die er aan zitten te komen. Zeker de Android-tablet fabrikanten weten hun producten goed in de media te brengen door middel van dit soort video’s. Nadat gisteren een promotievideo van de Acer Iconia Tab A200 is uitgelekt, is het vandaag wederom de beurt aan ASUS voor een leuke video van de ASUS Eee Pad Transformer Prime. De specificaties zijn inmiddels volledig bekend. Het is waarschijnlijk voor ons Nederlanders helaas wachten tot begin 2012 voordat de tablet hier verkrijgbaar zal zijn.

Eerder deze maand verscheen al de eerste video met de Transformer Prime.


De ASUS Eee Pad Transformer Prime is populair om verschillende redenen. Ten eerste is het de eerste quad-core tablet ter wereld. Eigenlijk beschikt de Transformer Prime over 5 processor-kernen, want een vijfde energiezuinige processor zorgt ervoor dat de krachtige quad-core processor niet gebruikt hoeft te worden in de lange perioden dat de tablet niet gebruikt wordt. Hierdoor is de accuduur van deze quad-core tablet volgens de specificaties beter dan de eerste Transformer met een dual-core processor.

Ten tweede, het eerste hybride model, de Eee Pad Transformer, is nu populair onder de tablet-liefhebbers. Officiële statistieken hebben we niet, maar als we uitgaan van de bezoekersstatistieken op deze website is de Transformer, samen met de Samsung Galaxy Tab 10.1, de meest populaire Android tablet van dit moment.

In de video van de Transformer Prime wordt niks nieuws verteld. Wel kun je in deze video de Prime tablet van ASUS nog beter bekijken.



In dit artikel vind je de verschillen tussen de Transformer en de Transformer Prime. Of bekijk alle informatie, foto’s en specificaties op de ASUS Eee Pad Transformer Prime pagina.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



3 reacties

  1. Die wil ik wel hebben! Ik biedt mijn (bijna nieuwe) Transformer 1 te koop aan voor 400 euro.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*