TabletGuide.nl

Ziggo TV app nu ook voor Android tablets

| Geen reacties | Bron: Ziggopersbericht

Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar TV app gepubliceerd, bedoeld voor Android 3.0-tablets en hoger. De applicatie, die eerder al was uitgebracht voor de iPad en de iPhone, biedt een interactieve en flexibele kijk op de Elektronische Programma Gids (EPG), geeft televisie-gerelateerd nieuws, en kan reminders naar je sturen zodat je je favoriete tv-programma nooit meer mist! De Ziggo TV app is vanaf nu te downloaden in de Android Market.

Ziggo TV applicatie

De Ziggo TV app was al zeer populair op de iPad. Wekenlang stond deze applicatie van Ziggo in de toplijst met beste gratis Nederlandse iPad apps. Later kwam hier de applicatie voor de iPhone bij. Nu kunnen ook Android tablet liefhebbers van deze applicatie genieten. Heb je een Android smartphone? Dan zul je nog even moeten wachten.


EPG

Een van de belangrijkste functionaliteiten van de Ziggo TV applicatie is de Electronische Programma Gids. Hiermee kun je van ruim 160 zenders het programmaoverzicht zien. Je kunt dit op de traditionele manier bekijken, maar je kunt ook filteren op genre of op trefwoorden. Handig is de selectie-optie om alleen de tv-zenders van jouw televisieabonnement bij Ziggo te tonen. Als je je vrienden op Twitter of Facebook op het programma wil wijzen, kun je via deze applicatie het tv-programma direct delen via je sociale media.

Video on Demand

Het volledige Video on Demand-aanbod van Ziggo wordt ook getoond binnen de TV app. Ook hier kun je weer zoeken op genre en zelf-getypte trefwoorden.

Ziggo TV app downloaden

Download hier voor iPhone
Download hier voor iPad
Download hier voor Android tablets (3.x of hoger)
De Ziggo TV applicatie voor Android smartphones komt later dit jaar

De app dient momenteel alleen als ondersteuning van het aanbod van tv-zenders, programma’s en Video on Demand. Je kunt dus nog niet via de app tv kijken op je tablet. Wil je wel tv kijken op je tablet? Lees dan het bijbehorende artikel met alle mogelijkheden.

Screenshots

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*