Verlengd: 50 euro cashback bij ASUS Eee Pad Transformer

1

De ASUS Cash-back actie is verlengd tot 25 december. Koop je in deze actieperiode een ASUS Eee Pad Transformer (16 GB WiFi, met of zonder keyboard dock) dan krijg je van ASUS 50 euro cashback. De goedkoopste Transformer kost momenteel €359,- bij Komplett, dus je betaalt dan uiteindelijk slechts €309,-. Met een adviesprijs van 399 euro is heeft deze tablet een korting van maar liefst 22,5%!

De ASUS Eee Pad Transformer is een van de populairste Android tablets van dit moment. De Android Honeycomb tablet met een scherm van 10,1 inch heeft optioneel een bijpassend toetsenbord docking station waardoor je de tablet in een handomdraai kunt transformeren tot een netbook.

De actie gaat als volgt: Koop in de actieperiode (t/m 4 december 2011) een ASUS Eee Pad Transformer 16 GB WiFi (zonder dock, deze kun je eventueel los bijkopen) en vraag na je aankoop het geld terug via de actie website van ASUS. ASUS belooft je het geld binnen 4 weken na goedkeuring van de aanvraag het geld op je rekening te storten.

Bij deze winkels kun je de Transformer kopen:
Komplett
Paradigit
Computerland
Centralpoint
Wehkamp
BCC

Bekijk hier de ASUS Eee Pad Transformer review met video, of bekijk de specificaties.De wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

Reageer