AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
4 november 2011

Grote ASUS Transformer en Slider software update

Een interessante update van de Android software naar release 8.6.5.18 op de ASUS Eee Pad Slider en de Transformer brengt in totaal 13 wijzigingen. Een van de nieuwe mogelijkheden is de Netflix applicatie maar deze dienst is nog niet in Nederland beschikbaar. Ook is er een handige ASUS App Backup applicatie bijgekomen.

Netflix

Netflix is een online streaming dienst voor music en video’s. Deze dienst is nog niet beschikbaar in Nederland, maar het is wel handig om te weten dat de Transformer en de Slider de mogelijkheid al hebben.


App backup

Applicaties backuppen op je microSD kaart. Wat is het nut daarvan zou je denken? Via je Google account heb je immers altijd en overal toegang tot al je gekochte apps. Toch is deze feature erg handig om regelmatig te gebruiken. Zo wordt ook je persoonlijke data van de apps als reservekopie opgeslagen. Je zult dus nooit je save-games of persoonlijke instellingen kwijtraken als je regelmatig van deze ASUS applicatie gebruik maakt.

Andere wijzigingen

In deze lijst vind je de overige 11 wijzigingen voor deze ASUS software update:

 • Verbeterde synchronisatie met het afneembare toetsenbord;
 • Verbeterde accu management in het toetsenbord;
 • Verbeterde WiFi connectiviteit;
 • Software update van Google Books, Google Maps en de Android Market;
 • ASUS Sync: je hebt voortaan de optie om turn Sync uit te schakelen;
 • .zip support voor de e-mail applicatie;
 • Verbeterde zoekfuncties binnen de tablet met MyNet;
 • Verbeterde browser compatibiliteit;
 • Toevoeging Italiaanse invoermethode;
 • Supernote verbeteringen;
 • Verbeteringen van Polaris Office, waaronder het kunnen laden van grotere bestanden.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten.

6 reacties

 1. Wanneer zal deze in nl komen ?

 2. Het is een wereldwijde OTA update volgens ASUS. Onder het bron artikel staat dat de update uitgerold wordt “next couple of days”. Je zou de update automatisch moeten zien verschijnen dan…

 3. Ik heb de update nog niet binnen. Kan hem ook niet handmatig vinden door op de controle knop te drukken via instellingen….

  Ben benieuwd wanneer ik hem krijg.

 4. Das fijn. Accumanagement is sinds de laatste update niet goed. Batterij loopt binnen 1 dag leeg! Tenminst, als je de combinatie tablet + docking hebt. Op dit moment moet na het laden de tablet worden herstart om te voorkomen dat ie snel leegloopt.

 5. De update staat ook nog niet op de website van ASUS Nederland.Ik begrijp er niets van dat in deze wereldwijde internetmarkt bedrijven het niet voor elkaar krijgen om een update vrijwel gelijktijdig op deze aardkloot uit te rollen.

 6. Nu net vanmiddag de update binnen gekregen. Buildnr. staat nu HTK75.WW_epad-8.6.5.19-20111107. Installatie goed gelukt en SuperNote is inderdaad Super.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.