iPad update naar iOS 4.2 uitgesteld [update]

0

De vandaag verwachte iPad update van iOS (versie 4.2) is op het laatste moment uitgesteld, zo meldt MacStories. In de laatste testversie van het besturingssysteem, die op 1 november werd vrijgegeven, zouden zich problemen voordoen met de WiFi verbinding. Hoewel de iPad gewoon verbinding maakt met het draadloze netwerk, valt de verbinding een aantal minuten later weer weg. Sommige gebruikers konden daarna zelfs geen gebruik meer maken van de iPad browser, Safari.

Dit zou kunnen betekenen dat de update een week later uitkomt. Verwacht wordt dat de oplossing voor het probleem vandaag gevonden zal zijn, maar dat het nieuwe test-traject van de software weer een week in beslag zal nemen.

Wanneer er meer bekend is, lees je dat uiteraard hier. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de update vrijgegeven wordt? Mis dan niks en volg onze RSS Feed of volg ons op Twitter.

UPDATE: De nieuwe testversie van iOS 4.2 staat inmiddels online en de verwachting is dat de update volgende week uitgerold zal worden. Een precieze dag is helaas nog niet bekend.

Share.

Over de auteur

Reageer