Dell maakt zakelijke Latitude ST Windows 7 tablet bekend [VIDEO]

2

Dell heeft vandaag in de Verenigde Staten bekend gemaakt dat het een nieuwe tablet uit gaat brengen, de Dell Latitude ST. Het wordt een10-inch tablet voor de zakelijke markt. De tablet wordt geleverd met Windows 7 Professional en een stylus. We verwachten dat dit een zware tablet gaat worden, gezien de specificaties en alle aanwezige opties.

De Dell Latitude ST draait op een Intel Atom-processor met een snelheid van 1,5 GHz. Deze processor van de Latitude ST is gebaseerd op de nieuwe Oak Trail-techniek van Intel. Dit wordt ondersteund door 2 GB aan werkgeheugen.

De opslagcapaciteit is variabel met een maximum van 128 GB. Deze wordt geplaatst op een SSD harde schijf wat zorgt voor energiebesparing en een veiligere opslag van data. Ook beschikt de Dell Latitude ST over een volwaardige SD-poort om databestanden over te brengen van en naar deze Dell tablet.

Overige specificaties luiden: twee camera’s, meerdere USB-poorten (waarschijnlijk twee), een HDMI-poort en GPS.

Dell gaf eerder al aan dat het in ieder geval tijdelijk afstapt van het Android OS. Deze Windows-tablet is niet het gevolg van deze strategische beslissing. De Dell Latitude tablet stond namelijk al langer op de planning.

Zoals vermeld draait de Dell Latitude ST op Windows 7 Professional, waardoor de meest-gebruikte bedrijfsapplicaties compatibel zijn met deze tablet. Daarnaast zegt Dell software te kunnen leveren op deze tablet voor artsen en voor leraren.

In een video demonstratie laat Dell zien wat je met deze Latitude tablet zoal kunt doen.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

2 reacties

Reageer