Overzicht tablet 3G-abonnementen geüpdate

0

Het aantal tablet abonnementsvormen neemt gestaag toe. Ook de aanbiedingen veranderen. Tijd om eens de bezem door het tablet abonnementen overzicht te halen. Er is zijn twee duidelijke trends te zien in het aanbod 3G-abonnementen voor je tablet. Ten eerste zie je dat de databundels afnemen. Daarnaast zijn de aanbiedingen wat scherper geworden.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een tablet abonnement of tablet prepaid simkaart? Eerder maakten we al een video om een goede keuze te kunnen maken.

De tablet sim only abonnementen die je vind in het tablet abonnementen overzicht zijn data-only. Je kunt hier dus niet mee bellen. Met de meeste tablets kun je namelijk niet bellen.

Let goed op de lengte van je tablet abonnement, en je databundel. De download- en upload snelheden zijn minder belangrijk. Op veel plekken in Nederland zijn de hoogste snelheden niet eens haalbaar. Daarnaast ben je afhankelijk andere factoren.

We raden je aan om geen data-verslindende activiteiten uit te voeren via de 3G verbinding. Het downloaden van grote bestanden of het bekijken van video’s kun je het beste doen als je de beschikking hebt over een WiFi verbinding. De 3G tablet-verbinding is voornamelijk interessant voor het lezen van je e-mail en voor het surfen op Internet.

Een complete vergelijking van alle tablet abonnementen van Vodafone, KPN, Hi en T-mobile vind je in het tablet abonnementen overzicht. Wil je niet vast zitten aan een abonnement voor op je tablet? Kijk dan eens bij de tablet prepaid mogelijkheden.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer