Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
28 september 2011

Eee Pad Slider van ASUS nu te koop

Vanaf vandaag is de ASUS Eee Pad Slider te koop in de Nederlandse winkels. Wil je een Slider kopen? Dan kun je zowel terecht in de Nederlandse winkelstraten als in de bekende online winkels. Lees verder om te zien waar je de ASUS Slider-tablet kunt kopen en voor welke prijs. Daarnaast is er nog meer ASUS nieuws, en wel over de Eee Pad Transformer.

Eee Pad Slider

De Eee Pad Slider van ASUS is een kruising tussen een tablet en een netbook en draait op het Honeycomb besturingssysteem. In de normale modus kun je dit apparaat als tablet gebruiken, met het bekende touchscreen van 10,1 inch. Dit is exact het formaat van de bekende populaire netbooks. Onder dit scherm bevindt zich een toetsenbord wat je onder de tablet uit kunt schuiven. Als je dit doet dan vormt de tablet zich in een handomdraai in een netbook. Ideaal!


Voor zo’n 500 euro kun je de Slider kopen bij onder andere ParadigitComputerland en Komplett. Je kunt deze tablet momenteel alleen in een 32 GB variant kopen. Het is onwaarschijnlijk dat er ook een 16 GB model op de markt komt. De Eee Pad Slider is te koop in de kleuren bruin en wit.

Maar wat krijg je daarvoor? Een dual-core nVidia Tegra 2 processor, bekend van andere nieuwe Honeycomb tablets, met een snelheid van 1 GHz drijft de tablet aan. In combinatie met 1 GB RAM en een goede grafische processor zit je gebakken. Het scherm meet 10,1 inch en heeft een dichtheid van 1280 bij 800 pixels. Het geheugen van 32 GB is uit te breiden met een microSD kaart. Je kunt HD-video’s streamen met behulp van de mini-HDMI poort. Meer specificaties vind je in onderstaande link.

Links Eee Pad Slider

Eee Pad Slider specificaties & foto’s & video’s
Eee Pad Slider prijs vergelijking

Eee Pad Transformer 3G

De Eee Pad Slider wordt alleen uitgebracht in een WiFi-variant. Dit in tegenstelling tot de Eee Pad Transformer, die binnenkort ook met 3G simslot te koop is. De adviesprijs van de Transformer tablet 3G is 499 euro voor het 16 GB model. Wil je het afneembare toetsenbord hierbij aanschaffen dan ben je vijf tientjes meer kwijt. We verwachten dat de Transformer 3G in oktober in de Nederlandse winkels zal liggen. Je kunt ‘m nu al pre-orderen bij onder andere Paradigit, Computerland en Komplett.

Na het succes van de Transformer zijn we benieuwd wat deze tablet teweeg zal brengen.

ASUS Eee Pad Slider - 6

ASUS Eee Pad Slider

  • Schermdiagonaal 10.1 inch
  • Besturingssysteem Android 3
  • Schermresolutie 1280 x 800
  • Afmetingen 273 x 180 x 18 mm
  • Processor NVIDIA Tegra 2
  • Gewicht 886
  • Opslagruimte 32 GB /
  • Introductiedatum juli 2011
Alle specificaties >


Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend in ons systeem. Als je je e-mailadres achterlaat, dan nemen we contact met je op zodra er belangrijk nieuws is over de ASUS Eee Pad Slider.

Kies voor 'alleen prijzen' om alleen een mail te ontvangen als er nieuwe verkoopprijzen bekend zijn.

   Alleen prijzen

Verzend


Er zijn nog geen reviews van de ASUS Eee Pad Slider.

Schrijf een review

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.