TabletGuide komt naar Android

0

Vanaf vandaag is de TabletGuide reader te downloaden in de Android Market. Met deze applicatie lees je het laatste tablet nieuws gemakkelijk onderweg op je Android apparaat. Versie 1.0 stelt je in staat de nieuwsberichten en comments te lezen. In de toekomst zal de applicatie verder uitgebreid worden met o.a. notificaties van nieuwe berichten. Je vindt de TabletGuide reader door in de Android market te zoeken naar “TabletGuide” of door op je Android apparaat deze link te volgen. Of scan onderstaande QR code.

In de toekomst zullen ook applicaties voor andere platformen volgen, maar daarvoor is nog geen tijdsplanning beschikbaar. Wanneer daar verandering in komt, dan lees je dat uiteraard hier als eerste! Zoals gezegd is dit een eerste versie van de applicatie. Wanneer je opmerkingen en/of suggesties met ons wilt delen over de applicatie, doe dat dan in de reacties onder dit bericht, of neem contact met ons op via het contactformulier.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer