Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Apple vs Samsung: Wie kopieert nu wie?

| 1 reactie

Het zal niemand ontgaan zijn dat Apple en Samsung verwikkeld zijn in een zogenaamde ‘patent-oorlog’ die in de Duitse en Nederlandse rechtszaal wordt uitgevochten. Meer informatie over de rechtzaken kun je teruglezen in onze samenvatting. Apple beweert in de aanklacht dat de Samsung Galaxy Tab 10.1 teveel gelijkenissen met de iPad vertoont. Daardoor mag de tablet momenteel niet in Duitsland verkocht worden. Nieuw fotomateriaal van Samsung werpt nu echter een heel ander licht op de zaak.

In de afbeelding hierboven zien we een digitale fotolijst, door Samsung getoond tijdens de CeBIT 2006 in Duitsland. Ironisch genoeg dus in het land waar de verkoop van de 10.1 nu verboden is. Als wij naar de afbeelding kijken zien we buitengewoon veel overeenkomsten met de vormgeving van zowel de Galaxy Tab 10.1 als de iPad. Alleen had niemand in 2006 nog van de iPad gehoord, laat staan het ontwerp van het apparaat gezien.


Dus, Apple, wie kopieert nu wie?

Bron: tablet-news

Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google ProfileEen reactie

  1. haha, mooie vondst!
    hopelijk vind de rechter dit ook!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*