Geruchten: specificaties 10 inch Samsung Galaxy Tab

0

Slechts enkele dagen nadat de Samsung Galaxy Tab 7-inch in Nederland te koop is gaan er alweer geruchten over een opvolger: de 10 inch Galaxy Tab. T-mobile in de Verenigde Staten had per ongeluk de specificaties live gezet en daarna snel verwijderd. Een website heeft snel een kopie kunnen maken van deze pagina.

Deze bevindingen zijn uiteraard nog niet bevestigd door Samsung.

De 10 inch versie van de Galaxy Tab zal draaien op Windows 7, heeft een 1,66 GHz Atom N450 processor, 1GB RAM en 160 GB geheugen, volgens de snel verwijderde webpagina. In de VS is een 3G module ingebouwd. Releasedatum en prijs is nog onbekend. Over een maand zal de 10 inch-versie van de Galaxy Tab in de VS leverbaar zijn, volgens de pagina van T-mobile.

Eerder werd al bekend dat ook in Nederland een goedkopere variant van de 7 inch Galaxy Tab zal komen. Deze versie heeft geen 3G verbinding. Wanneer deze variant beschikbaar is in Nederland en tegen welke prijs is nog niet officieel bekend.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer