Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

ASUS Padfone komt later dan verwacht

| Geen reacties

Volgens de laatste berichten zal de ASUS Padfone later in de winkels liggen dan aangekondigd. Eind mei werd de Padfone, een combinatie van een tablet met een telefoon, voorgesteld aan de pers. De verwachting was op dat moment dat het toestel ergens in het laatste kwartaal van 2011 verkocht zou kunnen worden. Deze planning wordt nu door ASUS enigszins teruggedraaid. ASUS geeft aan te wachten op Android 4.0, oftewel Ice Cream Sandwich, en kan daardoor niet precies voorspellen wanneer de Padfone te koop zal zijn.

Deze informatie komt van Alex Sun, directeur van de ASUS afdeling ‘Personal Mobile Device’. Hij weet te melden dat de ASUS Padfone vanaf de introductie uitgerust zal zijn met Android 4.0. Tenminste, zo ziet het er nu naar uit, volgens Sun.


De keuze voor Ice Cream Sandwich is een logische. Deze Android versie zal de eerste versie zijn waarbij de Android besturingssystemen voor tablets en smartphones samenkomen in één versie. Een ideaal besturingssysteem voor de Padfone dus. ASUS gaf eerder aan precies dezelfde gebruikerservaring te willen bieden op de telefoon en tablet. Daarvoor is een gelijke OS versie essentieel.

Meer informatie over de ASUS Padfone >>

Bron: Netbooknews





Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*