android update is een probleem - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord

android update is een probleem

0 kudos
ik heb gisteren eindelijk toch mijn Android geupdate naar de nieuwste versie.
eindelijk ... of dat dacht ik toch.
nadat ik de update had geinstaleerd bleek er niet veel meer me aan te vangen. de oude versie verbruikte 300MB ramgeheugen door gewoon op te staan, de nieuwe versie 600-700MB.
even ter informatie mijn tablet heeft maar 818MB ramgeheugen.(ja dat werkte echt wel hoor, toch voor de update)
dit zijn geen openstaande app's ik heb het systeem teruggezet naar fabrieksinstelingen maar nog altijd staat de nieuwste versie op mijn tabblet.

dus, wilt dit nu zeggen dat ik gedwongen ben om een nieuwe tablet te kopen?
ik zou dit bijna een 'scam'/'ripoff' noemen.

goed horen alemaal vanaf nu worden julie oude tablets waardeloos waar je mischien 300€ aan besteede koop nu een niewe vor nog eens 300€ maar weet wel over en paar jaar fliken we julie dit nog eens.

is dat wat ze hiermee willen zeggen?
gevraagd Oct 8 door dries

2 Antwoorden

0 kudos
Ik heb het zelfde probleem voel me genaaid, voor mij voelt dit als oplichting je hebt over je eigen spullen niks meer te zeggen
beantwoord Oct 8 door anoniem
0 kudos
Naar welke Android-versie is de tablet geüpdatet? En vanaf welke versie kwam je? En om welke tablet gaat het hier precies?

Je zou contact op kunnen nemen met de verkoper of met de fabrikant. Dit lijkt alleen zinvol wanneer je door de update niet meer fatsoenlijk met de tablet kunt werken.

Heel misschien kun je zelfs terugvallen op de wettelijk verplichte garantie, indien de tablet niet meer naar behoren werkt, ook al komt het door een software update. Meer informatie en wat uitleg over de garantie op tablets vind je via de volgende weblink:

http://www.tabletguide.nl/tablet-en-garantie-hoe-zit-het-precies/

Overigens is het helaas niet mogelijk om terug te gaan naar een oude Android-versie. Je zit nu echt aan deze nieuwere firmware vast :-(
beantwoord Oct 9 door leonveraa Master (37,240 punten)
...