Hoe kan ik bijlages in mijn email downloaden op mijn Samsung Galaxy Tab 3 - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Hoe kan ik bijlages in mijn email downloaden op mijn Samsung Galaxy Tab 3

0 kudos
Als ik probeer een bijlage te openen in mijn email komt er een regeltje in het scherm "downloaden starten.." , maar vervolgens gebeurt er niets.  Althans ik kan nergens een bijlage terug vinden, niet bij downloads, niet bij tijdelijke bestanden e.d. ik heb alles afgezocht. Hoe kan ik dit oplossen?
gevraagd Sep 9, 2014 door anoniem

4 Antwoorden

0 kudos
Dit is een probleem wat wel eens vaker voorkomt, zeker bij een Samsung-tablet.

Ik raad je aan om de e-mail-instellingen en -data in zijn geheel eens te verwijderen. Dit kan door het volgende uit te voeren:

Ga naar Instellingen > App(licatie)s

Zoek in de lijst 'Alles' of 'Alle apps' naar de E-mail app en druk hierop. Als je dit doet kom je in de app manager van deze applicatie.

Verwijder daar de cache (of buffer) en de data (of gegevens). Als je dit doet worden alle e-mails en je accountgegevens verwijderd uit deze app, maar niet uit je e-mail account. De e-mails staan dus nog netjes opgeslagen ergens op een server van je e-mailprovider.

Open daarna de e-mail app weer een keer. Net als de eerste keer opstarten moet je nu je account-gegevens helemaal opnieuw invoeren (e-mail adres en wachtwoord), zoals je dat eerst ook deed.

Na aanmelden zullen alle e-mails gedownload worden. Vaak kun je dan wel de download openen op je tablet.

Succes! En laat even weten of het gelukt is :)
beantwoord Sep 9, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
Ik heb het geprobeerd,  maar het lukt niet. De cache kan ik leeg maken, maar hij geeft aan dat ik geen toegang heb tot de data. (Het gaat om mijn mail adres onder de Samsung account, misschien heeft het daar mee te maken?) Alleen de cache is duidelijk niet voldoende.  Toch bedankt.
In dat geval kun je het e-mail account helemaal verwijderen bij Instellingen > Accounts. En je daarna weer opnieuw aanmelden met je e-mail account.
Dat heb ik net voor de 2e keer gedaan en m'n tablet daarna opnieuw opgestart, maar het helpt niet. Ik weet niet wat ik verkeerd doe.
Kan ik misschien nog een account aanmaken met hetzelfde email adres? Zou dat kunnen schelen?
0 kudos
Mail openen.

Dan komt links onderaan kort de vermelding  ” meer details laden ”

Deze aanklikken.

Dan “bijlage” aanklikken.

dan “voorbeeld”aanklikken.

De bijlage opent zich.
beantwoord Jan 14, 2016 door anoniem
0 kudos
beantwoord Mar 13, 2017 door viagra_cost
0 kudos
beantwoord Mar 25, 2017 door haixian8.cc
...