Hoe een bestaand contact verwijderen uit gmail op een samsungtablet? - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Hoe een bestaand contact verwijderen uit gmail op een samsungtablet?

0 kudos
Hoe een bestaand contact verwijderen uit gmail op een samsung tablet?
gevraagd Jan 21, 2014 door Frank
bewerkt Jan 22, 2014 door leonveraa

4 Antwoorden

0 kudos
Vaak wordt gebruik gemaakt van de Contacten of Personen app op je tablet. Deze staat vaak weer in een direct verbinding met je Google account.

Als je zeker wilt weten dat het contact wordt verwijderd uit je Gmail dan kun je het beste deze drie stappen ondernemen:

1) Kijk bij dit artikel hoe je contacten kunt managen op je Android tablet: http://www.tabletguide.nl/tip/contacten-beheren-op-je-android-tablet/ Let op: dit is alleen van toepassing op tablets die een Google-certificering hebben (en gebruik maken van o.a. de Play Store, Gmail, en de contacten-apps). Zorg dat je contacten gesynchroniseerd zijn op al je apparaten waarbij je ingelogd bent met jouw Google account, zodat alle apparaten de wijzigingen door kunnen voeren.
2) Log in Gmail in op een computer (gmail.com) en ga naar contacten. Zoek hier ook het contact en verwijder deze.
3) Als laatste zou ik ook nog eens al je mappen binnen Gmail doorzoeken op het contact. Geef in het zoekveld het e-mail adres in, bijv voorbeeld@gmail.com. Vind je alle e-mails die nog zijn opgeslagen die zijn verstuurd naar, of afkomen van, dit e-mail adres. Verwijder al deze mails. Doe dit voor al je mappen in Gmail, dus ook voor de prullenbak!

Een van de nadelen van Google is dat men alles heel lang onthoudt op heel veel verschillende manieren. Het is dus nooit uitgesloten dat een contact na een tijd op een of andere manier weer (ongevraagd) verschijnt. Maar met bovenstaande methode denk ik dat je het contact definitief uit alle bestanden kunt wissen.

Wanneer iemand nog meer ideeën heeft dan hoor ik dat graag!
beantwoord Jan 22, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
Goed je mail ontvangen maar ben niet wijzer geworden zelfs met personen met universiteit opleiding dus intellectuelen. ZIj beweerden na einde van hun probatie dat de kleine kinderen dat wel zouden kunnen wat ik toch betwijfel.Zij steken zich weg achter hun onkunde.
0 kudos
beantwoord Feb 20, 2017 door falls
0 kudos
beantwoord Mar 18, 2017 door sns99.com
0 kudos
beantwoord Mar 25, 2017 door fen.ege.edu.tr
...