ik ontvang geen mails op mijn live-mail op mijn tablet, wat moet ik doen? - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

ik ontvang geen mails op mijn live-mail op mijn tablet, wat moet ik doen?

0 kudos
Ik heb een samsung note tablet. De live -mail werkte bijna een jaar goed. Sinds een paar weken ontvang ik geen nieuwe mails, verzenden van mails gaat wel goed. Op een computer kan ik diezelfde live-mail wel normaal gebruiken. Wat kan ik doen?
gevraagd Jan 4, 2014 door willie

1 Antwoord

0 kudos
Mogelijk heeft het te maken met de instelling van je poorten. Misschien heeft je provider een oplossing.Ik heb het zelfde gehad bij verblijf op campings. Het heeft te maken met het feit, dat de providers hun werkterrein beschermen. Mocht je bij KPN zitten, kun je het oplossen door gebruik te maken van WEB net.
beantwoord Jan 4, 2014 door Henny
Dankjewel voor je antwoord. Ik ben een digibeet :). Maar heb het aangedurfd om het mailaccount eraf te halen en er weer op te zetten. En het is gelukt. De mails komen weer binnen.
Hoi Willie,

Vaak is dat inderdaad de eerste optie die vaak werkt. Even alle gegevens van de app wissen (via Instellingen > App Beheer > e-mail app en dan de buffer (cache) en gegevens verwijderen.

Daarna kun je het e-mail account opnieuw instellen en werkt alles vaak weer gewoon.

Meestal is een kleine software update of een kleine wijziging in de verbinding (onbewust) hetgeen wat roet in het eten gooit.
Dankjewel. Vaak weet ik niet wat wel of niet kan. Het is prettig te weten dat er vragen gesteld kunnen worden.
...