emailaccounts ontvangen wel, maar verzenden niet. - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

emailaccounts ontvangen wel, maar verzenden niet.

0 kudos
Ik heb een samsung tablet tab2. Voor de recente softwareupdate in dec 2013 kon ik ontvangen en verzenden van mijn 3 emailaccounts.  Na de updatet ivm de "bug"  alles moet resetten en opnieuw installeren. Nu kan ik van mijn prive account ontvangen en zenden, echter van 2 zakelijke accounts alleen ontvangen. Wie weet de oplosssing. He heeft het altijd gedaan, dus het zal wel eeen trucje zijn wat je moet weten. Wie o wie?  Mededeling is : Server niet beschikbaar.
Instellingen ingegeven exact zoals ik op de PC heb gedaan.
gevraagd Dec 8, 2013 door jaka Starter (10 punten)
bewerkt Dec 8, 2013 door jaka

2 Antwoorden

0 kudos
Als je alle instellingen exact invoert en je kunt ze alsnog niet verzenden dan ben ik bang dat het nog steeds een bug is in de software van de Samsung tablet-pc.

Samsung heeft aangegeven dat binnenkort een nieuwe software update wordt uitgegeven om bugs te voorkomen. Waarschijnlijk zitten er meer fouten in dan alleen een simpele reset-instructie van de e-mail app.
beantwoord Dec 8, 2013 door leonveraa Master (37,880 punten)
0 kudos
Ik heb het zelfde met de Tab 3, inkomend geen probleem maar verzenden lukt niet! Alle instellingen zijn goed, op mijn Nexus telefoon hanteer ik dezelfde instellingen maar daar heb ik geen probleem. Wie o wie weet/heeft de oplossing

Groet, Marco
beantwoord Dec 12, 2013 door Marco
...