Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Yarvik TAB465 GoTab Exxa & TAB467 GoTab Zetta
Verzend

Yarvik TAB465 GoTab Exxa & TAB467 GoTab Zetta specificaties

De Yarvik TAB465 GoTab Exxa tablet is de eerste Android Ice Cream Sandwich tablet van budget-tablet bouwer Yarvik. In deze review vind je de specificaties en meer informatie over deze nieuwe Yarvik tablet. Ook zie je onderaan deze pagina een video demonstratie van de Yarvik TAB465. De prijzen, accessoires en gebruikers reviews vind je in de tabbladen bovenaan deze pagina.

Tot nu toe zijn deze 10-inch Yarvik tablets op de Nederlandse markt te koop.


Yarvik TAB410
Yarvik TAB411
Yarvik TAB420
Yarvik TAB450
Yarvik TAB460

Dit zijn nog niet alle Yarvik tablets. De nieuwere versies, die na de Yarvik TAB465 uitkomen staan hier niet bij. Ook heeft Yarvik een uitgebreid assortiment van 7-inch en 8-inch tablets. Op de pagina tablets vergelijken vind je alle tablets die in Nederland te koop zijn, waaronder ook alle Yarvik tablets.

Inmiddels is eenzelfde tablet in een andere kleur verkrijgbaar, namelijk in het zilver. Dit is de Yarvik TAB467 GoTab Zetta.

Beeldscherm

De Yavik TAB465 Exxa tablet heeft een 9,7-inch LCD scherm met een resolutie van 1024 bij 768 pixels. Het scherm is capacitief, met andere woorden, het scherm is gevoeliger dan de goedkopere resistieve schermen. Capacitieve schermen reageren op de warmte van je vingers in plaats van de druk, waardoor ze sneller reageren op vingerbewegingen op het scherm.

Het beeldscherm maakt gebruik van de IPS technologie, waardoor je vanuit een bredere hoek het scherm goed kunt zien.

Yarvik TAB465 GoTab Exxa Specificaties

De Yarvik TAB465 tablet-pc heeft een 1200 MHz processor aan boord en een nette 1 GB aan RAM geheugen. Je hebt de beschikking over 8 GB aan opslag geheugen. Met een SD-kaart kun je optioneel het geheugen uitbreiden tot maximaal 32 GB extra. Je kunt de Yarvik TAB465 aansluiten op internet via de draadloze WiFi verbinding. Een externe monitor is aan te sluiten via de miniHDMI-poort. Je hebt hiervoor wel een verloopstekker nodig van miniHDMI naar HDMI.

Camera’s

De Yarvik Exxa tablet (artikelnr. TAB465EUK) heeft de beschikking over een 2,0 megapixel camera aan de achterzijde en een frontcam van VGA-kwaliteit aan de voorzijde.

Software

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is het besturingssysteem van deze Yarvik TAB465. Het is de eerste Yarvik tablet met dit nieuwste Google besturingssysteem. Deze tablet heeft geen toegang tot de Android Market. Je kunt op een alternatieve manier Android apps downloaden.

Let op, inmiddels is een nieuwe firmware update beschikbaar met Android 4.0.4. Met deze software update krijg je toegang tot de Google Play Store, naast de overige verbeteringen. Lees hier meer over de Yarvik Android 4 software  updates.

Prijs en beschikbaarheid

De Yarvik TAB465 GoTab Exxa en de Yarvik TAB467 GoTab Zetta zijn te koop in de Nederlandse winkels. Kijk bovenaan deze pagina in het tabblad prijzen waar je de GoTab Exxa TAB465 voor de laagste prijs kunt kopen.

Foto’s Yarvik TAB465 GoTab Exxa 9.4 inch tablet

Yarvik TAB465 review video

Heb je nog vragen en/of klachten over de Yarvik TAB465 GoTab Exxa & TAB467 GoTab Zetta? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

10 reacties

 1. de meeste goede tablets zijn nog altijd veel te duur !!! prijs moet zakken .
  als men ze vergelijkt met een netbook dan is de prijs ongeveer 50% meer voor een tablet wat in feite niet normaal is aangezien geen toetsenbord bij de tablets of het is nog eens een suplement

 2. Toch weer jammer dat je ook hier weer opgezadeld zit met de verplicht ingebouwde webcam net zoals laptops tegenwoordig.
  Het is gewoon een ziekte aan het worden waarom heb ik als consument geen vrije keuze of ik nou wel of geen big brother tool op mijn tablet of laptop wil.
  Daarin tegen maakt men zich wel druk over privacy op facebook maar over de risico`s van privacy met zo`n tegenwoordig verplicht big brother tool darr hoor je niemand over want ja weet je ik word toch niet gehackt denkt men dan.
  Maar ja echt wakker zijn en niet hersen dood zijn is tegenwoordig echt een kunst.
  Maar goed dankzij de verplicht ingebouwde webcam is deze prut tablet not done

 3. Hallo
  Ik heb mij een yarvik tab 467 gekocht en ik wil hem nu voor de eerste keer opladen .
  De plug in gaat er neit vr geneog in en nu zou ik graag willen weten of at kwaad kan en zo ja wat kan ik er dan aan doen zodat de plug in r wel goedin gaat ?

  Sanne

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.