Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Yarvik TAB220 & TAB224 GoTab Velocity
Verzend

Yarvik TAB220 & TAB224 GoTab Velocity specificaties

De Yarvik TAB220 GoTab Velocity 7″ tablet is een van de goedkope budget tablets van Yarvik. De goedkope Yarvik tablets draaien op Android 2. Wil je alle Yarvik tablets op een rij zien en met elkaar vergelijken? Ga dan naar de pagina tablets vergelijken. Hier kun je tot maximaal 3 tablets met elkaar vergelijken.

Vanaf maart 2012 zal ook de Yarvik TAB224 op de Nederlandse markt verschijnen. Dit is exact dezelfde tablet als de Yarvik TAB220, maar de TAB224 draait Android 4 (Ice Cream Sandwich) in plaats van Android 2.3.

Beeldscherm

De Yavik TAB220 heeft een 7-inch resistief scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Het resistieve scherm is niet zo gevoelig als de moderne capacitieve schermen.


Specificaties Yarvik TAB220

De Yarvik TAB220 heeft een 1200 MHz processor aan boord en 512 MB RAM geheugen. Je hebt de beschikking over 4 GB aan opslag geheugen. Met een SD-kaart kun je optioneel het geheugen uitbreiden.

Je kunt de Yarvik TAB220 aansluiten op internet via de draadloze WiFi verbinding.

Besturingssysteem

Inmiddels kun je deze Yarvik tablet updaten naar Android 4. Meer informatie hierover lees je in dit artikel. De software specificaties bij deze Yarvik tablet-pc zijn inmiddels aangepast.[\yellow_box]

Android 2.3 is het besturingssysteem van de Yarvik TAB220. Deze tablet heeft geen toegang tot de Android Market. Je kunt op een alternatieve manier Android apps downloaden.

Prijs en beschikbaarheid

De Yarvik TAB220 is nog niet te koop in de Nederlandse winkels. Wanneer beschikbaar kun je alle Yarvik TAB220 prijzen vinden in het tabblad prijzen, bovenaan deze pagina.

Foto’s Yarvik TAB220

Heb je nog vragen en/of klachten over de Yarvik TAB220 & TAB224 GoTab Velocity? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

8 reacties

 1. Ik heb sinds kort een yarvik tablet. Het is alleen jammer dat ik bv msn en wordfeud en zo niet kan dowloaden.er staat dat het alleen voor mobiel is.of doe ik iets verkeerd??
  Gr marga

 2. Bij een factory reset blijft mijn Yarvik 220 hangen in de Touch screen calibration.
  Waar kan ik de originele Yarvik update.zip krijgen voor deze TAB220, zodat ik hem opnieuw kan laden. Want de factory reset werkt gewoon NIET GOED

 3. ik heb gisteren de yarvik 224 gekocht en ik ben echt teleurgesteld
  heel veel apps kan je niet meer vinden en mijn pc windows 7 herkent de tablet niet .ik kan er dus niks mee doen buiten foto’s en films bekijken .
  had ik beter een draagbare dvd speler gekocht

 4. Heb de Yarvik 224, “gekregen” via de leesmap. Hij maakt foto’s in spiegelbeeld. Schiet uit het niets ineens uit en start dan opnieuw op. Loopt geregeld vast en het aanraakscherm reageert soms niet of verkeerd. Getjar is weinig leuks…ben nu een aantal dagen aan het prutsen om er google play op te krijgen. De ene site zegt dat t wel kan, de andere niet. Al met al ben ik redelijk tevreden met het aparaat

  • Ik heb een yarvik tab 220 daar heb ik de google play market op staan zodat ik gewoon android apps erop kan draaien getjar market is heel beperkt kijk op internet daar moet wel een apk bestand te vinden zijn van de android market.

  • foto’s kan je ook anders instellen, jij bedoelt denk ik dat je geen foto maakt van een voorwerk, maar dat je jezelf dan in beeld ziet?

   knopje op de bovenkant volgens mij indrukken en dan is het klaar!

   Ik heb ook zo een, en had dat eerst ook. soms is het wel handig zodat je een foto van jezelf kan maken

 5. Heb de Yarvik 224, “gekregen” via de leesmap. Hij maakt foto’s in spiegelbeeld. Schiet uit het niets ineens uit en start dan opnieuw op. Loopt geregeld vast en het aanraakscherm reageert soms niet of verkeerd. Getjar is weinig leuks…ben nu een aantal dagen aan het prutsen om er google play op te krijgen. De ene site zegt dat t wel kan, de andere niet. Al met al ben ik ….redelijk… tevreden met het apparaat.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.