Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Medion Lifetab MD 98625
Verzend

Medion Lifetab MD 98625 specificaties

Deze tablet pagina gaat over de Medion Lifetab MD 98625. Deze pagina geeft je meer informatie, specificaties en foto’s over de Lifetab MD 98625. Alle geschreven reviews van deze Android tablet vind je via het kopje met dezelfde naam boven deze tekst.

Behuizing & ontwerp

De afmetingen van deze tablet zijn 200 x 138 x 9 mm. De behuizing van deze Medion tablet is gemaakt van kunststof. Je kunt op dit moment in Nederland alleen een zwarte Medion Lifetab MD 98625 kopen. Het gewicht van deze Android tablet is 370 gram.

Beeldscherm

Het display van deze tablet-computer heeft een afmeting van 7,85 inch. De resolutie van het touchscreen is 1024 bij 768 wat een pixeldichtheid oplevert van zo’n 163 pixels per inch. Het beeldscherm van is capacitief. IPS (In Plane Switching) biedt een goede schermweergave, ook als je niet recht voor de tablet zit. Handig als je met meerdere personen naar het scherm wilt kijken.

Hardware Lifetab MD 98625

Onder het beeldscherm is de ARM Cortex A9 geplaatst. Deze chipset heeft een maximale snelheid van 1600 MHz. Deze processor wordt ondersteund door 1 GB RAM. Daarnaast is 16 GB opslag capaciteit beschikbaar. Deze opslag kun je zelf uitbreiden met een microSD-kaart. Je kunt de opslag capaciteit uitbreiden met maximaal 64 GB.

Camera Medion Lifetab MD 98625

Medion heeft een camera aangebracht in deze tablet. Deze heeft een resolutie van 5 megapixel. De Lifetab MD 98625 beschikt over een frontcam. Deze camera heeft een resolutie van 2 megapixels.

Lifetab MD 98625 connectiviteit

Met behulp van de microUSB-poort kun je het de Lifetab MD 98625 opladen. Ook is het mogelijk om de tablet aan te sluiten op een pc voor bijvoorbeeld bestandsoverdracht. Je kunt de Medion Lifetab MD 98625 verbinden met draadloos internet via WiFi. Een 3G-versie, die gebruik maakt van mobiel internet (3G of 4G) zal niet gemaakt worden. Ook is GPS aangebracht op het apparaat. Met Bluetooth kan een verbinding met andere apparatuur gemaakt worden, zoals een Bluetooth speaker. Een extra luxe is de infraroodsensor op deze Medion-tablet zodat je met de tablet je televisie kunt aansturen alsof het een afstandsbediening is.

Besturingssysteem

Medion heeft Android 4.4 op deze Medion tablet geïnstalleerd. Apps kun je downloaden en installeren in de Play Store van Google. Deze app bibliotheek bestaat uit honderdduizenden apps waar je gebruik van kunt maken.

Medion Lifetab MD 98625 aanschaffen

Je kunt deze tablet kopen in de Nederlandse winkels, op dit moment alleen bij de Aldi.

Foto’s van de Lifetab MD 98625

Bekijk hier de officiële foto’s van deze deze tablet-computer.

Review

Maak zelf een review maken van deze tablet. Geef je mening in een bezoekersreview. Bovenaan deze pagina kun je bij het kopje ‘reviews’ je persoonlijke review achterlaten.

Heb je nog vragen en/of klachten over de Medion Lifetab MD 98625? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.