Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Lenovo IdeaTab Lynx
Verzend

Lenovo IdeaTab Lynx specificaties

De Lenovo IdeaTab Lynx is een hybride tablet met keyboard dock. Door de tablet in het dock te zetten kun je hem gebruiken als laptop. Heb je het toetsenbord niet nodig, dan is de Lynx een volwaardige Windows 8 tablet. Het is een beproefd concept en nog steeds buitengewoon populair, zeker onder (deels) zakelijke gebruikers.

Specificaties

De IdeaTab Lynx is een 11.6 inch tablet, draaiend op een Intel Atom dual-core processor uit de Clovertrail familie. Hij komt in twee smaken, met 32 GB en met 64GB opslagruimte. De accu gaat tot 8 uur mee, maar door het keyboard te gebruiken verdubbel je die tijd. Het keyboard heeft namelijk een eigen ingebouwde accu. Naast de accu biedt het dock ook 2 extra USB poorten. Deze vullen de aansluitingen op de tablet aan. Die beschikt namelijk over micro-USB, micro-HDMI en een microSD ingang. Hij heeft een 2 megapixel webcam, maar geen camera aan de achterzijde.


Foto’s

Video

Heb je nog vragen en/of klachten over de Lenovo IdeaTab Lynx? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.