Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Lenovo IdeaPad Yoga 13
Verzend

Lenovo IdeaPad Yoga 13 specificaties

In dit artikel lees je alles over de Lenovo Yoga IdeaPad 13. Dit is een van de Yoga-tablets / laptops van Lenovo. Alle modellen draaien op een versie van Windows 8 of Windows RT. Deze versie, met 13,3 inch beeldscherm, heeft Windows 8 of Windows 8 Pro aan boord. Bekijk alle informatie in onderstaande tekst, of bekijk het overzicht van alle specs in de lijst in de meest rechtse kolom. Onderaan deze pagina vind je de officiĆ«le foto’s en een demonstratie video van de Yoga 13.

Beeldscherm

De Lenovo Yoga 13 heeft een 13,3 inch beeldscherm met de opmerkelijke resolutie van 1600 bij 900 pixels. Hiermee ondersteunt het beeldscherm HD-ready videomateriaal. Het scherm is 10-vinger multitouch en maakt gebruik van de IPS-technologie.


Het beeldscherm is 360 graden om te draaien, zodat je de laptop ook als tablet kunt gebruiken. Daarnaast heb je hiermee nog andere mogelijke opstellingen.

Hardware

Er zijn verschillende combinaties mogelijk van hardware-configuraties. Dit zijn de meest belangrijke opties die je hebt:

 • Processor: Intel derde generatie Core i3, i5 of i7
 • Werkgeheugen: 2 GB, 4 GB of 8 GB DDR3 RAM
 • Opslag: 128 GB of 256 GB SSD
 • Windows 8 of Windows 8 Pro

Het is nog niet bekend welke exacte configuraties in Nederland te koop zullen zijn. Houdt deze website in de gaten. Bij het tabblad ‘prijzen‘ vind je vanaf november alle aanbiedingen per configuratie.

Connectiviteit

 • 1 x USB 3.0 (host & slave)
 • 1 x USB 2.0 (host & slave)
 • 2-in-1 audio jack (hoofdtelefoon & microfoon)
 • HDMI-poort
 • 3-in-1 kaartlezer (SD, MMC)
 • WiFi
 • Bluetooth 4.0

Software

De Lenovo Yoga 13″ wordt geleverd met Windows 8 of Windows 8 Pro. Lenovo heeft verschillende applicaties voorgeĆÆnstalleerd.

Lenovo Yoga 13 kopen

Vanaf eind oktober 2012 kun je deze Lenovo tablet-computer met Windows 8 kopen in Nederland. De adviesprijs zal meer dan 1000 euro bedragen. Vanaf eind oktober zullen de prijzen van alle verschillende modellen te zien zijn op deze pagina.

Lenovo Yoga 13 review

Bekijk hier de Yoga 13 hands-on review.

Lenovo Yoga 13 accessoires

Naast de Lenovo-accessoires zijn er ook derde partijen die accessoires aanbieden die uitstekend aansluiten op deze Lenovo-tablet/laptop. Bekijk hier alle Lenovo Yoga 13 accessoires.

Yoga 13 foto’s

Video tour

Bekijk deze demonstratie video van Lenovo

Heb je nog vragen en/of klachten over de Lenovo IdeaPad Yoga 13? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

5 reacties

 1. Geen WLan-aansluiting!!!

 2. De allerduurste i7 versie gekocht. Spijt, spijt. spijt.
  Na 5 dagen deed ie niets meer. Inmiddels twee keer ter reparatie teruggestuurd.
  Zit nu 8 weken zonder computer. Is toch niet te geloven.

 3. Wifi werkt niet meer. Adapter controle zegt dat wifi adapter goed werkt. Heeft de Ideapad misschien ergens een switch die ik over het hoofd zie?

  • Wellicht vind je op het toetsenbord een snelkoppeling waarbij de tablet in vliegmodus is te zetten, of waarbij je direct de WiFi-signalen uit kunt zetten? Deze vind je vaak in de F-toetsen en kun je gebruiken door middel van een combinatie met de functie-knop (Fn-knop).

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.