Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Lenovo IdeaPad Yoga 11
Verzend

Lenovo IdeaPad Yoga 11 specificaties

De Lenovo IdeaPad Yoga 11 is het kleine broertje van de Lenovo IdeaPad Yoga 13. Beiden kregen hun naam vanwege hun flexibele ontwerp en het cijfer verwijst naar de schermdiagonaal. Een verschil tussen beide tablets is het besturingssysteem. Waar de 13 op Android draait, is deze Yoga 11 uitgerust met Windows RT, het lichtere broertje van Windows 8.

De tablet is in laptopmodus te gebruiken, waarbij het toetsenbord handig is voor productief werk. Door het scherm echter volledig naar achter weg te klappen, kan het geheel als tablet gebruikt worden. Door het toetsenbord en scherm in een hoek van 90 graden te draaien, kan de Yoga 11 rechtop gezet worden om een video te bekijken of een presentatie te geven.


Specificaties

Voor een tablet is het geheel met 1270 gram best zwaar. Voor een laptop is dat juist weer bijzonder licht.

De Yoga 11 is uitgerust met maximaal 2GB RAM geheugen en 64GB SSD opslag. Goedkopere uitvoeringen doen het met iets minder. Het 11.6 inch scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels kan tot 5 aanrakingen tegelijk registreren.

Het apparaat heeft 2 USB 2.0 poorten en ondersteund WiFi, Bluetooth 4.0 en HDMI-out. Hij heeft stereo luidsprekers en volgens de producent moet hij 13 uur kunnen werken op één acculading.

Windows RT

Door het gebruik van Windows RT zul je je ‘oude’ Windows applicaties niet op de Yoga 11 kunnen gebruiken. Alle geschikte apps zijn via de Windows Store te installeren. Dit zijn dus aparte versies van Windows programma’s en het is dus niet zeker dat er voor jou favoriete software ook een RT versie beschikbaar is.

Foto’s

Video

Heb je nog vragen en/of klachten over de Lenovo IdeaPad Yoga 11? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.