Jide Remix Ultra Tablet

0
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de Jide Remix Ultra Tablet  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

De tabletmaker Jide heeft deze tablet aan ons voorgesteld: de Remix Ultra Tablet. Lees in dit tablet artikel alles over deze 11,6 inch Remix OS tablet. Lees verder voor een overzicht van alle specs, prijzen en foto’s van deze tablet. Ook zul je meer informatie vinden over de accessoires behorende bij deze tablet. Druk hierboven op ‘accessoires’ voor een compleet overzicht van passende producten en prijzen.

Ontwerp Jide Remix Ultra Tablet

De buitenkant van de Remix Ultra Tablet heeft een formaat van 295 x 189 x 9,5 mm. Je kunt een Jide Remix Ultra Tablet in de kleur zwart kopen. Het is nog niet bekend of andere kleuren beschikbaar zullen komen. 860 gram is het gewicht van deze Remix OS tablet.

Wat opvalt is de ingebouwde kickstand en de mogelijkheid om een toetsenbord aan te sluiten op de tablet. Het is in feite een vergelijkbare tablet als de Microsoft Surface-tablets, kijkend naar het uiterlijk van het apparaat.

Scherm Jide Remix Ultra Tablet

Het scherm van deze tablet van Jide heeft een formaat van 11,6 inch, oftewel 29,5 centimeter. De resolutie van deze tablet-computer is 1920 x 1080. Met dit schermformaat krijgt deze Remix OS tablet-computer een ppi van 190. Het capacitieve beeldscherm van deze tablet-pc van het merk Jide zorgt voor een snelle en accurate respons. Door het toebrengen van In Plane Switching (IPS) kun je vanuit een wijde hoek het beeldscherm goed zien. Het product kan Full HD video’s weergeven.

Hardware Jide Remix Ultra Tablet

De Nvidia Tegra 4 is de processor van deze Remix OS tablet. Deze processor heeft een quad-core systeem met een kloksnelheid van zo’n 1800 MHz. De hoeveelheid werkgeheugen is 2 GB. Deze Remix OS tablet-computer beschikt over een opslag van 64 GB. Deze opslag kun je zelf uitbreiden met een microSD-kaart. De maximale opslagruimte is 128 gigabyte.

Foto’s en video’s Jide Remix Ultra Tablet

Aan de achterkant is een camera aangebracht. De resolutie van de camera is 5 megapixel. Je kunt foto’s en video’s schieten met een frontcam die je naast het display vindt. Deze heeft een resolutie van 5 megapixels.

Verbindingsopties Jide Remix Ultra Tablet

Je kunt deze Remix OS tablet verbinden met draadloos internet via WiFi. Een 3G-versie, die gebruik maakt van mobiel internet (3G of 4G) zal niet gemaakt worden. Met behulp van GPS kun je je locatie bepalen. Met Bluetooth 4.0 kan een verbinding met andere apparatuur gemaakt worden, zoals een Bluetooth speaker. Met behulp van een microUSB-poort kun je het deze tablet-computer opladen en en verbinden met een desktop of laptop. Met behulp van de USB-poort kun je het deze tablet-computer opladen. Ook is het mogelijk om de tablet aan te sluiten op een pc voor bijvoorbeeld bestandsoverdracht.

Jide Remix Ultra Tablet besturingssysteem

De software die op deze tablet van Jide is geïnstalleerd is Remix OS. Apps kun je downloaden en installeren in de Google Play Store omdat de tablet volledig Android-compatibel is. De meeste apps zijn gratis maar voor sommigen moet je bijbetalen.

Jide Remix Ultra Tablet prijs

Wil je de Remix Ultra Tablet kopen? Bekijk dan in het kopje prijzen bovenaan deze pagina alle aanbiedingen. Vragen en reacties op of over de Remix Ultra Tablet kun je stellen in de reacties onder deze pagina.

Jide Remix Ultra Tablet foto’s

Bekijk de persfoto’s van deze deze tablet-computer.

Jide Remix Ultra Tablet review

Wil je zelf een review maken van deze tablet van Jide? Geef je mening dan in een bezoekersreview. Bovenaan deze pagina kun je bij het kopje ‘reviews’ je persoonlijke review achterlaten.

Algemeen:
Introductiedatum:juni 2015
Beschikbaarheid:Te koop
Type:Hybride tablet
Gewicht:860 gram
Formaat:295 x 189 x 9.5 mm
Batterij:8100 mAh
Gebruikstijd:onbekend
Kleuren:Zwart
Geheugen:
Harddisk:64 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:128 GB /
Werkgeheugen:2 GB
Scherm:
Soort:LCD IPS
Schermdiagonaal:11.6 inch
Resolutie:1920 x 1080
Pixels per inch:190 ppi
Aspect ratio:16:9
Besturingssysteem:
Platform:Remix OS
Processor:
Processor:Nvidia Tegra 4 (quad-core)
Frequentie:1.8 GHz
Grafische chip:Tegra GPU G Force ULP 72
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:5.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:5.0 megapixel
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:ingebouwde kickstand
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

Reageer