HP Slate 7 Extreme

0
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de HP Slate 7 Extreme  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

HP Slate 7 Extreme (4)Het merk HP heeft onder andere de Slate 7 Extreme in haar assortiment. Lees in dit tablet artikel alles over deze 7 inch Android tablet. Lees en bekijk al het nieuws en alle specs van deze tablet.

De HP Slate 7 Extreme werd eerder ook wel eens de Nvidia Tegra Note of Note 8 genoemd.

Bekijk hier alle HP tablets, waaronder meer HP Slate Android tablets van 7, 8 en 10 inch!

Bouw

De materiaalsoort van de behuizing van deze tablet is aluminium. Je kunt in Nederland zilveren versie van deze HP tablet kopen. De exacte afmetingen van de HP Slate 7 Extreme zijn op dit moment nog niet bekend.

Beeldscherm

Het display van deze tablet heeft een afmeting van 7 inch. Dat komt overeen met ongeveer 17,8 centimeter. De resolutie van deze tablet is 1280 x 800. Het beeldscherm van is capacitief. Het IPS (In Plane Switching) beeldscherm van het product geeft een wijde kijkhoek.

Hardware

Deze Slate 7 Extreme wordt aangedreven door een Nvidia Tegra 4 chipset. Het betreft een quad-core processor en de snelheid is 1200 MHz. Dit systeem wordt ondersteund door 1 GB werkgeheugen. Je kunt bestanden en apps opslaan op de opslag van 16 GB. Breid met een MicroSD-kaart de opslag capaciteit zelf uit. De maximum extra opslag capaciteit die je zelf in deze tablet kun plaatsen is 32 GB.

Camera

Deze tablet beschikt over een frontcam. Deze heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Deze Slate 7 Extreme heeft een camera aan de achterkant. Je kunt foto’s maken op 5 megapixel kwaliteit.

HP Slate 7 Extreme aansluit opties

Met de MicroUSB-poort kun je deze tablet opladen en aansluiten op een computer. Je kunt het product verbinden met draadloos internet via WiFi. Een 3G-versie, die gebruik maakt van mobiel internet (3G of 4G) zal niet gemaakt worden. Ook is GPS aangebracht op het apparaat. Deze tablet beschikt ook over Bluetooth. Als je zelf een microHDMI-kabel aanschaft dan kun je met de microHDMI-poort een externe monitor aansluiten.

HP Slate 7 Software

Op de Slate 7 Extreme van HP vinden we Android 4.2. Applicaties kun je downloaden en installeren in de Google Play Store.

HP Slate 7 Extreme kopen

Deze HP tablet is nu te koop in Nederland.

HP Slate 7 accessoires

HP levert gratis een stylus mee met deze tablet die je in de tablet kunt opbergen. Echter, het beeldscherm heeft geen digitizer, dus drukgevoelig is de stylus niet. Het is een doodgewone stylus die je bij elke tablet kunt kopen.

In het tabblad ‘accessoires’ vind je alle bijpassende accessoires bij deze HP tablet. HP zal zelf ook enkele accessoires uitbrengen voor deze 7 inch Android tablet, waarvan je er een (een case en stand in één) kunt zien in onderstaande fotogallerij.

Foto’s HP Slate 7 Extreme

Bekijk hier de officiële foto’s van deze deze HP tablet.

Review

Goede of juist slechte ervaringen met deze tablet-pc van het merk HP? Schrijf dan een persoonlijke review en deel je mening! Navigeer bovenaan deze pagina naar ‘reviews’. Daar kun je je persoonlijke review indienen.

Algemeen:
Introductiedatum:december 2013
Beschikbaarheid:Te koop
Type:Tablet
Gewicht:1 gram
Formaat:
Batterij:
Gebruikstijd:
Kleuren:Grijs
Geheugen:
Harddisk:16 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:32 GB /
Werkgeheugen:2 GB
Scherm:
Soort:LCD IPS
Schermdiagonaal:7 inch
Resolutie:1280 x 800
Pixels per inch:216 ppi
Aspect ratio:8:5
Besturingssysteem:
Platform:Android 4
Processor:
Processor:Nvidia Tegra 4 (quad-core)
Frequentie:n.n.b.
Grafische chip:
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:5.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:0.3 megapixel
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:3.5 mm audio jack / Accelerometer / Gyroscoop
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

Reageer