HP Omni 10

6
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de HP Omni 10  
Verzend
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Foto's
 • Prijzen
 • Abonnementen
 • Accessoires
 • Handleiding

HP Omni 10 (3)HP heeft een nieuwe tablet gelanceerd, genaamd de Omni 10. Hier vind je alles over deze 10,1 inch Windows 8 tablet-computer met de nieuwe Intel Bay Trail processor. Zo lees je hier al het nieuws over de specificaties, het beeldscherm, de software en vind je de officiële foto’s dit apparaat. Ook kun je zelf een persoonlijke review toevoegen of andere reviews lezen van de HP Omni 10 op review pagina via het kopje ‘Reviews’ boven deze tekst.

Bekijk hier alle HP tablets. Je kunt de tablets selecteren of filteren aan de hand van verschillende specificaties, zoals het besturingssysteem en het schermformaat.

Behuizing & ontwerp

Er komt een Omni 10 in de kleur grijs in de Nederlandse en Belgische winkels te liggen. De Omni 10 is een dunne tablet en heeft, zoals HP wel vaker doet, wederom de volumeknoppen geplaatst aan de achterzijde van de tablet.

Display HP Omni 10

Het multitouch LCD beeldscherm van deze tablet met Windows 8 heeft een afmeting van 10,1 inch. De resolutie van het beeldscherm van de Omni 10 is 1920 x 1080. De pixeldichheid is 218 pixels per inch. Deze resolutie ondersteunt 1080p (Full HD) videoweergave. Het beeldscherm van deze HP tablet is capacitief. Het IPS (In Plane Switching) beeldscherm van de Omni 10 geeft een wijde kijkhoek.

Specs HP Omni 10

De Intel Bay Trail is de processor van de Omni 10. Dit is een dual-core processor met een snelheid van 0 GHz. Het werkgeheugen van deze Windows 8 tablet-computer is 2 GB. Je kunt bestanden en apps opslaan op de opslag van 64 GB of 128 GB (SSD), afhankelijk van het type dat je koopt. De opslag capaciteit van de Omni 10 is optioneel door jezelf uit te uitbreiden. Gebruik hiervoor een microSD-kaart die je zelf kunt aanschaffen. Dit biedt een maximale opslag van GB.

Foto’s en video’s

Ook beschikt deze tablet met Windows 8 over een camera. Je kunt foto’s maken op 8 megapixel kwaliteit. Deze Windows 8 tablet-computer heeft een frontcam, van een nog onbekende kwaliteit.

Aansluitingen HP Omni 10

De Omni 10 beschikt over een MicroUSB-poort Je kunt slechts een Omni 10 WiFi kopen. Een 3G-versie zal niet in de verkoop komen in Nederland. Tevens is Bluetooth aanwezig. Via microHDMI is een extern schermpje aan te sluiten. Zo kun je video’s tot full hd resolutie streamen op bijvoorbeeld een hd tv.

Er komen ook 3G-versies van de HP Omni 10 op de markt. Het is helaas nog niet duidelijk of deze variant van deze HP tablet ook in Nederland te koop zal zijn.

Besturingssysteem HP Omni 10

Deze tablet-pc van het merk HP draait op Windows 8. Tegen de tijd dat deze Omni 10 uit is is Windows 8.1 ook al uitgerold.

HP Omni 10 kopen & beschikbaarheid

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze tablet vind je ten zijner tijd in het tabblad in het kopje ‘prijzen’ bovenaan deze pagina. Op dit moment is verder nog niets bekend over de beschikbaarheid of prijs van de HP Omni 10 tablet in Nederland of België.

Foto’s

Dit zijn de persfoto’s van deze tablet:

Review

Wil je zelf een review maken van deze Windows 8 tablet? Geef je mening dan in een bezoekersreview. Navigeer bovenaan deze pagina naar ‘reviews’. Daar kun je je persoonlijke review indienen.

Algemeen:
Introductiedatum:
Beschikbaarheid:Q4 verwacht
Type:Tablet
Gewicht:1 gram
Formaat:
Batterij:
Gebruikstijd:n.n.b.
Kleuren:Grijs
Geheugen:
Harddisk:128 GB / 64 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:2 GB
Scherm:
Soort:LCD IPS
Schermdiagonaal:10.1 inch
Resolutie:1920 x 1080
Pixels per inch:218 ppi
Aspect ratio:16:9
Besturingssysteem:
Platform:Windows 8
Processor:
Processor:Intel Bay Trail (Atom - dual-core)
Frequentie:n.n.b.
Grafische chip:Intel
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:8.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:onbekend
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:3.5 mm audio jack / Accelerometer / Digitaal kompas / Gyroscoop
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

6 reacties

 1. Geachte,
  Ik krijg net een bericht van een verdeler dat de tablet Omni 10 pas tegen eind 2014 in België zou op de markt gebracht worden (zonder enige garantie), terwijl deze in het buitenland al beschikbaar is. Wat een knullige verkooppolitiek!
  Mgv, Orbie F.

 2. Omni 10 in duitsland besteld. Is daar ruim beschikbaar. Ben erg tevreden over deze tablet. Office home zit er ook nog bij die normaal iets van 100 euro kost.

Reageer