HP ElitePad 900

1
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de HP ElitePad 900  
Verzend
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Foto's
 • Prijzen
 • Abonnementen
 • Accessoires
 • Handleiding

Hier vind je alle informatie en specs van de HP ElitePad 900. In onderstaande tekst vind je informatie over de meest belangrijke hardware en software specs, evenals informatie, foto’s en video’s van deze zakelijke Windows 8 Pro tablet van HP. Het bedrijf heeft speciale tablet accessoires gemaakt voor dit apparaat. Verderop in het artikel lees je hier meer over, aangezien deze accessoires vrijwel onmisbaar zijn als je productief wilt zijn met deze HP tablet. Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie kwijt over de ElitePad 900? Dat kan in de reacties onderaan dit artikel. Of schrijf je persoonlijke tablet review in het kopje beoordelingen.

Ontwerp

De HP ElitePad 900 is een dunne lichtgewicht tablet-computer. De tablet is voorzien van een aluminium behuizing maar beschikt op een gedeelte van de tablet over een kunststof rand om de draadloze connectiviteit te bevorderen.

HP noemt haar eerste tablet in de ElitePad serie beschermd tot op militair niveau, in combinatie met de HP ElitePad Rugged Case (zie verder). Dit statement moet niet te serieus genomen worden maar het is goed om te zien dat HP aandacht besteedt aan de robuustheid van de tablet ten opzichte van vallen, vibraties, stof, extreme temperatuurverschillen en drukverschillen.

Daarnaast is deze HP tablet-pc te beschermen met behulp van de Smart Jackets, waarover later meer.

Beeldscherm

Het IPS en capacitieve beeldscherm meet 10,1 inch en ondersteunt multitouch met zeker vijf vingerbewegingen of aanrakingen tegelijk. Het beeldscherm is stevig en krasvrij tot een hoog niveau dankzij de Gorilla Glass 2 technologie.

Het beeldscherm ondersteunt een actieve stylus, waarvan HP ook een optioneel exemplaar zal gaan verkopen.

Hardware

Deze ElitePad 900 beschikt over de nieuwe energiezuinige en krachtige Clover Trail processor van Intel, de Z2760. Deze dualcore processor heeft een maximale kloksnelheid van 1,8 GHz en wordt ondersteund door 2 GB RAM geheugen. Je kunt kiezen uit modellen met 64 GB en 128 GB eMMC geheugen. Let op: de Windows 8 software zal zeker al zo’n 20 GB van je opslag capaciteit opslokken.

Deze HP tablet beschikt over een microSD-slot en optioneel een 3G slot.

Connectiviteit

De connectiviteit van de tablet zelf  is beperkt. Veel aansluit-opties zijn aan te brengen door middel van een extra hoes, ook wel de HP Smart Jackets genoemd. Deze wordt verbonden met de HP-poort, gepositioneerd onderaan de tablet. Meer hierover lees je verder in dit specificatie overzicht van de ElitePad 900.

De tablet zelf beschikt over WiFi (details niet bekend) en optioneel 3G. Ook is een Bluetooth sensor aanwezig.

Software

Je kunt deze ElitePad 900 van HP alleen kopen met Windows 8 Pro. Verder heeft HP software toegevoegd voor zakelijke gebruikers, zoals data-encyptie, een Access Manager, en andere veiligheids-managers.

HP ElitePad 900 kopen

Deze HP ElitePad 900 is vanaf nu te koop in verschillende configuraties. Je kunt onder meer kiezen uit 32 GB en 64 GB opslag en uit een WiFi-only of een 3G-model. Meer informatie (wanneer besschikbaar) vind je in het overzicht met alle HP ElitePad 900 prijzen. Daar kun je je ook aanmelden als je bericht wilt krijgen wanneer deze HP tablet in Nederland te koop zal zijn.

HP tablet accessoires

HP zal verschillende compatibel accessoires leveren. Zo vind je bij de HP ElitePad 900 tablet accessoires (vanaf start verkoop) bijvoorbeeld een bluetooth toetsenbord, een docking station (met extra aansluitopties, dient ook als lader) en een tablet stylus.

Ook zijn verschillende connectie-kabels beschikbaar die de HP-poort kunnen gebruiken als USB-poort, beeldschermadapter, enzovoorts. Voorbeelden vind je in de fotogallerij.

Daarnaast wordt veel energie gestoken in verschillende Smart Jackets.

Smart Jacket

 • HP ElitePad Productivity Jacket – bevat een geïntegreerd toetsenbord, connectiviteits poorten en een SDkaart-lezer.
 • HP ElitePad Expansion Jacket – Voegt USB-poorten en een HDMI-poort toe. Het is mogelijk om een extra accu in deze tablet hoes te plaatsen voor een langere batterijduur.
 • HP ElitePad Rugged Case – Levert een zeer robuuste bescherming betrouwbaarheid.

Foto’s HP ElitePad 900

Video’s

In deze twee video’s vind je een demonstratie van HP van de ElitePad 900, uit de ElitePad zakelijke tablet-pc-serie van het Amerikaanse bedrijf.

Als eerste tonen we een zogenaamde hands-on review video. Let op: deze ‘hands-on’ is gemaakt door een HP medewerker en hierdoor niet objectief te noemen. TabletGuide.nl is op dit moment nog niet in staat geweest om deze Windows 8 Pro tablet-computer van HP te testen.

Deze tweede film is te beschouwen als een reclamevideo voor de ElitePad 900.

http://www.youtube.com/watch?v=OFgomos9w4I

Algemeen:
Introductiedatum:februari 2013
Beschikbaarheid:Te koop
Type:Tablet
Gewicht:680 gram
Formaat:261 x 178 x 9.2 mm
Batterij:
Gebruikstijd:Tot 10 uur
Kleuren:Achter: metallic zilver / Voor: zwart
Geheugen:
Harddisk:128 GB / 32 GB / 64 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:2 GB
Scherm:
Soort:LCD IPS
Schermdiagonaal:10.1 inch
Resolutie:1280 x 800
Pixels per inch:149 ppi
Aspect ratio:8:5
Besturingssysteem:
Platform:Windows 8
Processor:
Processor:Intel Atom Z2760 (Clover Trail)
Frequentie:1.8 GHz
Grafische chip:
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:8.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:onbekend (1080p video)
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:audiojack / Optionele Smart Jackets (zie tekst)
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

1 reactie

 1. Stefan Vandemoortele op

  Ik ben zeer tevreden van deze tablet echter wanneer ik de tablet in het hoesje monteer reageert deze niet meer, zeer eigenaardig???

Reageer